Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Luciafeiring på skolen

Elevene fra første til fjerde klasse sang blant annet «En stjerne synger i natt» på adventsamlingen. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Luciafeiring på skolen

På Longyearbyen skole ble både Lucia og advent feiret på Luciadagen onsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Se flere bilder fra adventsamlingen her!

Elevene i første klasse dannet Luciatoget og kom gående inn i glassgården på skolen, der de andre elevene var samlet. Elever fra tredje klasse tente lys, og alle sang «Tenn lys», en sang som de fleste nok forbinder med adventstiden. Etterpå ble det lest fakta om Lucia, før alle elevene fra første til fjerde klasse sang «Vi tenner våre lykter» og det var allsang med «Nå tennes tusen julelys».

Glemte jula
Elevene i fjerde klasse imponerte så med skuespill om bygda som glemte at det var blitt jul, men som husket det på lille julaften og som akkurat rakk å stelle i stand til jul før kirkeklokkene ringte jula inn. Så sang andre klasse «Julekveldsvisa»av Alf Prøysen, og hele seansen ble avsluttet med «En stjerne synger i natt» og utdeling av pepperkaker.

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!