Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lørdagens skuterhendelser

En kvinne mistet kontrollen over skuteren og kjørte rett inn i et skuterfølge som stod på sletta nedenfor Svalbard Snøscooterutleie. FOTO: Per Andreassen/Sysselmannen

Lørdagens skuterhendelser

En kvinne fikk antakelig brudd i armen i en skuterulykke på Isfjord Radio i dag. En annen kvinne krasjet skuteren ved SSU.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.03.2011 kl 14:06

– En fastboende kvinne fikk skuteren over seg under en tur til Isfjord Radio i dag. Hun har antakelig knekt armen og blir hentet av redningshelikopteret akkurat nå, forteller vakthavende førstebetjent Per Andreassen hos Sysselmannen klokken 18.30 lørdag.

Skuterkrasj

Tidligere på dagen mistet en kvinnelig turist kontrollen over snøskuteren ved Svalbard Snøscooterutleie i munningen av Adventdalen. Hun hadde aldri tidligere sittet på en snøskuter og skulle bare prøve hvordan den virket før hun skulle ut på tur med et turistfølge.

– Jeg sto tilfeldigvis der da det skjedde, og det kunne blitt riktig stygt. Kvinnen braset rett inn i et annet skuterfølge som sto klar til avgang. Heldigvis hadde de ikke satt seg på skuterne, ellers kunne det blitt alvorlige personskader, sier Andreassen.

Han sier at han skriver en rapport på hendelsen, og at det kan hende kvinnen kan vente seg en reaksjon fra politiet.

Siste nytt i Nyheter

Nominert til ærespris for arbeidet under skredet

Sysselmannsførstebetjent Trond Olsen ledet redningsarbeidet.

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!