Leverte varene

Polarjazzen er i gang for fullt.

Johann Asmundsson, Jonas Wall og Bruno Müller.
Publisert
Trangt om plassen foran scenen. Lissie begeistret publikum på kulturhuset.
Eythor Gunnarsson introduserer bandet.
Jonas Wall og Bruno Müller.
Mezzoforte får temperaturen opp i salen.
Johann Asmundsson, Jonas Wall og Bruno Müller.

I overkant av 400 sørget for å få med seg Mezzoforte og Lissie på kulturhuset.

Lissie har blant annet turnert som oppvarmer for Lenny Kravitz i 2008 og har etter hvert skaffet seg et solid navn. Torsdag kveld sto hun på scenen på kulturhuset i Longyearbyen som et av fire trekkplastere på Polarjazz 2014. Energisk leverte artisten fra Illinois varene foran et begeistret publikum.

Det gjorde sannelig også legandariske Mezzoforte, som i 1983, seks år etter at jazzfunk-bandet ble dannet i Reykjavik, tok Norge med storm med albumet Surprise Surprise. Godbitene ble også servert på rekke og rad, og leder Eythor Gunnarsson fikk igjen vist hvilke dyktige instrumentalister han har med.

Medlemmene er på turné nede i Europa og ferden opp til Longyearbyen startet da bandet gikk av scenen klokka 23, kvelden i forveien; først til Kastrup, deretter med et grytidlig fly til Gardermoen, og videre derfra nord til Svalbard lufthavn Longyear.
Tross slitne musikere: Begeistringen, gleden og presisjonen var det ingenting å si på, ikke minst da Johann Asmundsson ga tommel på bassen under E.G. Blues fra albumet No Limits (1987).

Her er noen glimt fra konsertene.

Powered by Labrador CMS