Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lenge siden du har vært på Fredheim?

I denne artikkelen finner du linken til nettsiden der du kan orientere deg både utenfor og inne i Villa Fredheim. FOTO: Rolf Stange/www.spitzbergen-svalbard.com

Lenge siden du har vært på Fredheim?

Nå kan du se deg omkring i alle retninger fra godstolen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.06.2014 kl 13:09

Skutersesongen er definitivt over, og hvis man ikke har tilgang på båt, er det ikke like lett å komme seg til fangststasjonen til Hilmar Nøis for tiden.

Men takket være Rolf Stange er det mulig å komme ganske nærme. Han har nemlig laget en 360-graders presentasjon av fangstasjonen fra både inn- og utsiden. Den ligger tilgjengelig på hans nettsider spitsbergen-svalbard.com.

I tillegg har han samlet panoramabilder fra 38 lokasjoner på Spitsbergen, samt Bjørnøya. På hver lokasjon kan det være flere bilder, som for eksempel i Longyearbyen som har 24 bilder. Bildene ledsages også av en tekst om hvert sted.

Rolf Stange er tysk, men har reist i nordområdene siden 1993. Nå bor han delvis i Dresden og delvis i Longyearbyen, og jobber som guide og ekspedisjonsleder når han er nordpå.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stengt vei til frosten kommer

Så lenge det er regn og ustabile masser, blir Vei 300 mellom Huset og Museumsveien stengt.

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!