Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lenge siden du har vært på Fredheim?

I denne artikkelen finner du linken til nettsiden der du kan orientere deg både utenfor og inne i Villa Fredheim. FOTO: Rolf Stange/www.spitzbergen-svalbard.com

Lenge siden du har vært på Fredheim?

Nå kan du se deg omkring i alle retninger fra godstolen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.06.2014 kl 13:09

Skutersesongen er definitivt over, og hvis man ikke har tilgang på båt, er det ikke like lett å komme seg til fangststasjonen til Hilmar Nøis for tiden.

Men takket være Rolf Stange er det mulig å komme ganske nærme. Han har nemlig laget en 360-graders presentasjon av fangstasjonen fra både inn- og utsiden. Den ligger tilgjengelig på hans nettsider spitsbergen-svalbard.com.

I tillegg har han samlet panoramabilder fra 38 lokasjoner på Spitsbergen, samt Bjørnøya. På hver lokasjon kan det være flere bilder, som for eksempel i Longyearbyen som har 24 bilder. Bildene ledsages også av en tekst om hvert sted.

Rolf Stange er tysk, men har reist i nordområdene siden 1993. Nå bor han delvis i Dresden og delvis i Longyearbyen, og jobber som guide og ekspedisjonsleder når han er nordpå.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!