Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kvinnelig skuterkjører savnet

Mannskap fra Sysselmannen og Røde Kors leter etter en kvinnelig skuterfører som kjørte fra Svea ifølge med to andre Svea-arbeidere i ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.03.2009 kl 12:21

De tre forlot Svea klokken 16.40 for å kjøre til Longyearbyen. Kvinnen, som er i 30-års-alderen, kjørte i midten og forsvant inne på Gruvfonna like nord for Svea. Været er svært dårlig med snø og sterk vind. Helikopter har vært ute og lett etter kvinnen men står nå på bakken. Mannskap fra Syselmannen og Røde Kors fortsetter å lete etter den savna kvinnen med snøskutere.

Tilflukt i nødhytte

Til sammen 26 arbeidere på vei fra Svea til Longyearbyen på skuter har søkt tilflukt i nødhytten Andreasbu på grunn av været.

Avstanden fra Svea til Longyearbyen er rundt 60 kilometer, stedet hvor kvinnen kom bort fra følget sitt ligger 8 kilometer fra Svea, midt inne på Gruvfonna.

Vi kommer tilbake med mer om saken senere.

 

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!