Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kvinnelig skuterkjører savnet

Mannskap fra Sysselmannen og Røde Kors leter etter en kvinnelig skuterfører som kjørte fra Svea ifølge med to andre Svea-arbeidere i ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.03.2009 kl 12:21

De tre forlot Svea klokken 16.40 for å kjøre til Longyearbyen. Kvinnen, som er i 30-års-alderen, kjørte i midten og forsvant inne på Gruvfonna like nord for Svea. Været er svært dårlig med snø og sterk vind. Helikopter har vært ute og lett etter kvinnen men står nå på bakken. Mannskap fra Syselmannen og Røde Kors fortsetter å lete etter den savna kvinnen med snøskutere.

Tilflukt i nødhytte

Til sammen 26 arbeidere på vei fra Svea til Longyearbyen på skuter har søkt tilflukt i nødhytten Andreasbu på grunn av været.

Avstanden fra Svea til Longyearbyen er rundt 60 kilometer, stedet hvor kvinnen kom bort fra følget sitt ligger 8 kilometer fra Svea, midt inne på Gruvfonna.

Vi kommer tilbake med mer om saken senere.

 

Siste nytt i Nyheter

Stengt vei til frosten kommer

Så lenge det er regn og ustabile masser, blir Vei 300 mellom Huset og Museumsveien stengt.

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!