Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kvinne til sykehus med brannskade

En kvinne er innlagt på Longyearbyen sykehus med brannskader etter et uhell med en fuelbrenner på ei hytte i Coles Bay søndag formiddag. FOTO: Christian Nicolai Bjørke

Kvinne til sykehus med brannskade

En 26 år gammel kvinne ligger på sykehus med brannskade etter et uhell med en fuelbrenner på ei hytte i Coles Bay.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.02.2014 kl 11:26

Sysselmannen fikk melding om uhellet søndag formiddag. Kvinnen ble hentet med helikopter og bragt til Longyearbyen sykehus.

- Det har vært et uhell med en fuelbrenner på ei hytte i Coles Bay. En kvinne har fått brannskader i bryst- og mageregionen. Det skal ikke være skader på hytta, opplyser sysselmannsførstebetjent Arild Lyssand.

Skadeomfanget er foreløpig uklart. Kvinnen er innlagt på Longyearbyen sykehus.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!