Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Oppdaget falsk konsertbillett

Diunna Greenleaf var headliner på Huset lørdag kveld FOTO: Eirik Amb Nysveen

Oppdaget falsk konsertbillett

Skuffet festivalsjef

Lørdag kveld ble det oppdaget en falsk billett under arrangementet på Huset. At billetten var falsk ble oppdaget bare et halvt minutt etter billetten var levert, men dessverre rakk vedkommende å komme seg forbi vaktene, og inn i folkemengden før det ble oppdaget. Dette er første gang arrangøren opplever at det forekommer falske billetter på bluesfestivalen. Nå skal de i gang med å gå gjennom alle billettene for å se om det var flere falske billetter i omløp under festivalen. Espen Helgesen i Longyearbyen Bluesklubb er både skuffet og overrasket over at noen valgte å bruke falsk billett for å komme seg inn på arrangementet.

– Vi er svært skuffet over at det dukket opp en falsk billett, og det er veldig kjedelig når vi jobber så hardt for å holde prisene nede. Det betyr at vi må investere i utstyr for elektronisk billettkontroll, som vil gjøre prosessen fordyrende, forteller Helgesen.

Siste nytt i Nyheter

Stengt vei til frosten kommer

Så lenge det er regn og ustabile masser, blir Vei 300 mellom Huset og Museumsveien stengt.

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!