Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Oppdaget falsk konsertbillett

Diunna Greenleaf var headliner på Huset lørdag kveld FOTO: Eirik Amb Nysveen

Oppdaget falsk konsertbillett

Skuffet festivalsjef

Tekst:

Publisert:

Lørdag kveld ble det oppdaget en falsk billett under arrangementet på Huset. At billetten var falsk ble oppdaget bare et halvt minutt etter billetten var levert, men dessverre rakk vedkommende å komme seg forbi vaktene, og inn i folkemengden før det ble oppdaget. Dette er første gang arrangøren opplever at det forekommer falske billetter på bluesfestivalen. Nå skal de i gang med å gå gjennom alle billettene for å se om det var flere falske billetter i omløp under festivalen. Espen Helgesen i Longyearbyen Bluesklubb er både skuffet og overrasket over at noen valgte å bruke falsk billett for å komme seg inn på arrangementet.

– Vi er svært skuffet over at det dukket opp en falsk billett, og det er veldig kjedelig når vi jobber så hardt for å holde prisene nede. Det betyr at vi må investere i utstyr for elektronisk billettkontroll, som vil gjøre prosessen fordyrende, forteller Helgesen.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!