Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Oppdaget falsk konsertbillett

Diunna Greenleaf var headliner på Huset lørdag kveld FOTO: Eirik Amb Nysveen

Oppdaget falsk konsertbillett

Skuffet festivalsjef

Lørdag kveld ble det oppdaget en falsk billett under arrangementet på Huset. At billetten var falsk ble oppdaget bare et halvt minutt etter billetten var levert, men dessverre rakk vedkommende å komme seg forbi vaktene, og inn i folkemengden før det ble oppdaget. Dette er første gang arrangøren opplever at det forekommer falske billetter på bluesfestivalen. Nå skal de i gang med å gå gjennom alle billettene for å se om det var flere falske billetter i omløp under festivalen. Espen Helgesen i Longyearbyen Bluesklubb er både skuffet og overrasket over at noen valgte å bruke falsk billett for å komme seg inn på arrangementet.

– Vi er svært skuffet over at det dukket opp en falsk billett, og det er veldig kjedelig når vi jobber så hardt for å holde prisene nede. Det betyr at vi må investere i utstyr for elektronisk billettkontroll, som vil gjøre prosessen fordyrende, forteller Helgesen.

Siste nytt i Nyheter

Misfornøyd med veiene

Svalbard Maxi Taxi prøver så langt det lar seg gjøre å unngå turer ut til Bjørndalen. Daglig leder Rune Moen er alt annet enn fornøyd med veiene i Longyearbyen.

Utforkjøring ved Nybyen

En bil endte fredag morgen i grøfta mellom skolen og Nybyen.

Vil styrke barnevern

Leder i familie- og kulturkomiteen, Svein Harberg, mener barnevernet bør styrkes slik at det blir et kompetansemiljø.

Færre småbarn

Fra 157 til 98 småbarn på tre år.

Barnebok om viktig tema

Forsker Geir Wing Gabrielsen ved Norsk polarinstitutt har sammen med forfatter Kirsti Blom lansert en barnebok som tar for seg problematikken rundt plastsøppel i havet.

Positive fastlandselever

I år er det seks skoleelever fra fastlandet som går på Longyearbyen skole. Ordningen bidrar til å styrke skoletilbudet i Longyearbyen.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!