Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Krever mobil-kustus

Lokalstyrerepresentant Kristin Furu Grøtting liker dårlig misbruk av mobiltelefon under møter i lokalstyret. Nå forlanger hun disiplin.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.06.2012 kl 09:10

– Jeg synes det er ugreit at folk ikke er til stede med hodet under møter. Jeg har også opplevd at folk har fått en oppringing og forlatt møtet. Det har de ikke anledning til, sier Grøtting i Tverrpolitisk fellesliste.

Irriterende

Hun irriterer seg over manglende oppdragelse, og mener at en person som forlater et møte for kortere eller lengre tid på grunn av en telefonsamtale umulig kan følge med i det som foregår.

– Jeg husker én som forlot møtet mens en sak ble behandlet, for så å komme tilbake og holde et innlegg etter at saken var avsluttet. Slikt er fryktelig irriterende, sier hun.

Hjertesukk

Det var under et møte i Administrasjonsutvalget tirsdag at Kristin Furu Grøtting kom med hjertesukket om mobilbruken.

– Jeg tenkte at det var like godt å ta det opp før jeg blir forbanna. Jeg har hatt noen opplevelser i det siste, og har tenkt at nå orker jeg ikke mer, sier hun.

Mobilregler

Grøtting gjør det samtidig klart at hun har full forståelse for at representanter som har vakt, brannvakt og annet, må kunne svare på en opprigning.

– Bør det finnes regler for mobilbruk?

– Det kan godt hende. Til neste møte i lokalstyret kommer jeg til å spørre lokalstyreleder Kristin Christoffersen om hun er enig i at vi alle slår av telefonen.

Grøtting innrømmer at det har hendt at hun under et møte, hvis hun kjeder seg, har gått inn på Svalbardpostens sider for å sjekke om det har hendt noe.
 

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Gleder seg til toppjobben

Hege Walør Fagertun (50) blir ny administrasjonssjef i Longyearbyen.

Nå er det Oktoberfest

Trosset det kalde været og åpnet oktoberfesten med parade og lederhosen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!