Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Krever mobil-kustus

Lokalstyrerepresentant Kristin Furu Grøtting liker dårlig misbruk av mobiltelefon under møter i lokalstyret. Nå forlanger hun disiplin.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.06.2012 kl 09:10

– Jeg synes det er ugreit at folk ikke er til stede med hodet under møter. Jeg har også opplevd at folk har fått en oppringing og forlatt møtet. Det har de ikke anledning til, sier Grøtting i Tverrpolitisk fellesliste.

Irriterende

Hun irriterer seg over manglende oppdragelse, og mener at en person som forlater et møte for kortere eller lengre tid på grunn av en telefonsamtale umulig kan følge med i det som foregår.

– Jeg husker én som forlot møtet mens en sak ble behandlet, for så å komme tilbake og holde et innlegg etter at saken var avsluttet. Slikt er fryktelig irriterende, sier hun.

Hjertesukk

Det var under et møte i Administrasjonsutvalget tirsdag at Kristin Furu Grøtting kom med hjertesukket om mobilbruken.

– Jeg tenkte at det var like godt å ta det opp før jeg blir forbanna. Jeg har hatt noen opplevelser i det siste, og har tenkt at nå orker jeg ikke mer, sier hun.

Mobilregler

Grøtting gjør det samtidig klart at hun har full forståelse for at representanter som har vakt, brannvakt og annet, må kunne svare på en opprigning.

– Bør det finnes regler for mobilbruk?

– Det kan godt hende. Til neste møte i lokalstyret kommer jeg til å spørre lokalstyreleder Kristin Christoffersen om hun er enig i at vi alle slår av telefonen.

Grøtting innrømmer at det har hendt at hun under et møte, hvis hun kjeder seg, har gått inn på Svalbardpostens sider for å sjekke om det har hendt noe.
 

Siste nytt i Nyheter

By-bjørnene eskortert til Van Mijen

By-bjørnen og hennes to halvvoksne unger ble natt til søndag på nytt flyttet med politi-assistanse.

En turist fikk bot. Tre andre turister trodde de så isbjørn. I begge tilfellene rykket politiet ut.

Stengte veier

Vei 300 mellom Huset og Museumsveien er stengt etter skred inntil skiløypa lørdag morgen. Samme ettermiddag ble også veien opp til Gruvelageret stengt.

Skal evaluere hendelsen

Sysselmannen har fått klager etter isbjørnhendelsen denne uken. Beboere er kritiske til at bjørnen fikk vandre rett inn i boligområdet.

Kan få store konsekvenser

Styreleder kritisk til Rema-bygging på parkeringsplassen.

Fredagens ordinære postfly har landet, men ekstraflyet er innstilt. Posten prøver på nytt lørdag.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!