Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kommer ikke likevel

Vinneren av Melodi Grand Prix i Norge, Alexander Rybak, kommer ikke på besøk i mars. Nå jobbes det med en ny dato. FOTO: Fredrik Arff

Kommer ikke likevel

Alexander Rybak og dansegruppa Frikar kommer likevel ikke til Longyearbyen i mars.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.02.2009 kl 12:59

Alexander Rybak og dansegruppa Frikar kommer likevel ikke til Longyearbyen i mars.Kultur- og fritidsforetaket sendte onsdag ut en pressemelding om at Melodi Grand Prix-vinner Alexander Rybak og dansegruppa Frikar kommer til Longyearbyen 23. mars. Men ifølge managementet til Rybak var det ikke bekreftet at artisten kunne komme.

For travel

– Årsaken til at han ikke kan komme er at han er svært travel. Han skal på turné med Elisabeth Andreassen og i studio for å gjøre opptak, sier Line Ådland i Bpop Mentometer Management.

Muntlig avtale

– Det er riktig at vi ikke hadde noen skriftlig avtale, men vi fikk en muntlig bekreftelse per telefon, sier kulturkonsulent Roger Zahl Ødegård. Da Zahl Ødegård fikk svar på eposten han sendte til managementet var ordlyden en annen.

– De skriver de må ta hensyn til Rybaks helse, sier Ødegård.

Han forteller at det nå jobbes videre med en ny dato.

 

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!