Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kollisjon drosje snøskuter

Skuteren var uregistrert og føreren hadde ikke førerkort. Nå kan han vente seg et oppgjør med politiet. FOTO: Birger Amundsen

Kollisjon drosje snøskuter

En snøskuter kolliderte med en drosje i Vei 222 fredag. Føreren av skuteren kom lettere til skade og er innlagt på sykehuset i Longyearbyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Kollisjon skjedde ved 13-tida fredag øverst i Vei 222. Skuteren var uregistrert, og snøskuterføreren, som er 22 år gammel og bosatt i Longyearbyen, hadde ikke førerkort.
– Skuteren har holdt svært høy hastighet. Drosjesjåføren har opplyst at han bare så en rød strek, så smalt det. Vitner har også opplyst om høy hastighet, sier førstebetjent Petter Braaten hos Sysselmannen.

Hadde flaks
Skuterføreren rakk å vri skuteren til høyre slik at den traff drosjen i fronten på venstre side. Det var fryktet at mannen hadde skadet ryggen, men nå viser det seg at han har sluppet heldig unna det som kunne blitt langt alvorligere for ham.
– Mannen hadde åpenbart flaks. Han er ikke avhørt ennå, men han kan vente seg et alvorlig oppgjør med politiet, sier Braaten.
Det ble betydelige skader også på drosjen.

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!