Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kollisjon drosje snøskuter

Skuteren var uregistrert og føreren hadde ikke førerkort. Nå kan han vente seg et oppgjør med politiet. FOTO: Birger Amundsen

Kollisjon drosje snøskuter

En snøskuter kolliderte med en drosje i Vei 222 fredag. Føreren av skuteren kom lettere til skade og er innlagt på sykehuset i Longyearbyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Kollisjon skjedde ved 13-tida fredag øverst i Vei 222. Skuteren var uregistrert, og snøskuterføreren, som er 22 år gammel og bosatt i Longyearbyen, hadde ikke førerkort.
– Skuteren har holdt svært høy hastighet. Drosjesjåføren har opplyst at han bare så en rød strek, så smalt det. Vitner har også opplyst om høy hastighet, sier førstebetjent Petter Braaten hos Sysselmannen.

Hadde flaks
Skuterføreren rakk å vri skuteren til høyre slik at den traff drosjen i fronten på venstre side. Det var fryktet at mannen hadde skadet ryggen, men nå viser det seg at han har sluppet heldig unna det som kunne blitt langt alvorligere for ham.
– Mannen hadde åpenbart flaks. Han er ikke avhørt ennå, men han kan vente seg et alvorlig oppgjør med politiet, sier Braaten.
Det ble betydelige skader også på drosjen.

Siste nytt i Nyheter

Mørketiden er inne

Nå har sola tatt farvel med Longyearbyen, og kommer ikke over horisonten før 16. februar.

Tråler arrestert for ulovlig fiske

Færøysk tråler tatt inn til Longyearbyen i natt.

Stengt vei til frosten kommer

Så lenge det er regn og ustabile masser, blir Vei 300 mellom Huset og Museumsveien stengt.

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!