Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kjørte med promille

 

Kjørte med promille

En mann ble tatt for å kjøre bil med promille på Vei 300 natt til lørdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.01.2012 kl 15:23

Det var ifølge Sysselmannen en kombinasjon av rutinemessig kontroll og tips som førte til at de stoppet bilføreren. Det skjedde på Vei 300 mellom Skjæringa og Huset ved 02.30-tida natt til lørdag.

– Det ble påvist at han var beruset, og det ble tatt blodprøve av ham, sier sysselmannsførstebetjent Thomas Aga Ulvestad.

Fokus på promille

Resultatet av blodprøven er ikke klart, og det er ukjent hvor høy promille mannen hadde. Etter blodprøven, fikk mannen gå. Han vil imidlertid bli innkalt til avhør til uka.

– Vi kommer til å ha fortsatt fokus på promillekjøring, sier Ulvestad.
 

Siste nytt i Nyheter

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!