Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kirka tilbyr gratis stoler

Svalbardprest Leif Magne Helgesen tilbyr gratis stoler til bluesfolk søndag. Selv sitter han trygt på en av de nye stolene. FOTO: Birger Amundsen

Kirka tilbyr gratis stoler

Skulle du mangle en stol eller flere, er kirka stedet søndag under blueskonserten. Da kan du ta med deg stolen når du forlater kirka.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2012 kl 20:08

– Det er på tide å skifte ut de gamle stolene. Til sammen er det snakk om 130-140 stoler. De som ønsker det kan ta med stolen etter blueskonserten søndag, sier sogneprest Leif Magne Helgesen.

Svalbard Kirke har rykket inn følgende annonse i siste utgave av Svalbardposten: «Vi bytter ut stolene i Svalbard Kirke. De gamle stolene gis bort søndags kveld etter blueskonserten eller mandag mellom kl. 11-14.»


Stolene venter

Helgesen sier at de 150 nye stoler alt er ankommet Longyearbyen, og at de vil bli utplassert i kirkerommet tirsdag.

– Vi skifter til Jærstolen Aksel, med stoff i setet i nyanser av grått og med rygg av tre. Det vil gjøre kirkerommet lysere og lettere, sier han.

130 til 140 av de gamle stolene med rygg og sete i rosa stoff, står klare for blueskonserten søndag med Tad Robinson, Dave Fields, Bill Troiani og gjester. Så spørs det hvem som kommer utelukkende for å høre musikken, og hvem som er der for å få en gratis stol med på kjøpet.

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Gleder seg til toppjobben

Hege Walør Fagertun (50) blir ny administrasjonssjef i Longyearbyen.

Nå er det Oktoberfest

Trosset det kalde været og åpnet oktoberfesten med parade og lederhosen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!