Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kirka tilbyr gratis stoler

Svalbardprest Leif Magne Helgesen tilbyr gratis stoler til bluesfolk søndag. Selv sitter han trygt på en av de nye stolene. FOTO: Birger Amundsen

Kirka tilbyr gratis stoler

Skulle du mangle en stol eller flere, er kirka stedet søndag under blueskonserten. Da kan du ta med deg stolen når du forlater kirka.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2012 kl 20:08

– Det er på tide å skifte ut de gamle stolene. Til sammen er det snakk om 130-140 stoler. De som ønsker det kan ta med stolen etter blueskonserten søndag, sier sogneprest Leif Magne Helgesen.

Svalbard Kirke har rykket inn følgende annonse i siste utgave av Svalbardposten: «Vi bytter ut stolene i Svalbard Kirke. De gamle stolene gis bort søndags kveld etter blueskonserten eller mandag mellom kl. 11-14.»


Stolene venter

Helgesen sier at de 150 nye stoler alt er ankommet Longyearbyen, og at de vil bli utplassert i kirkerommet tirsdag.

– Vi skifter til Jærstolen Aksel, med stoff i setet i nyanser av grått og med rygg av tre. Det vil gjøre kirkerommet lysere og lettere, sier han.

130 til 140 av de gamle stolene med rygg og sete i rosa stoff, står klare for blueskonserten søndag med Tad Robinson, Dave Fields, Bill Troiani og gjester. Så spørs det hvem som kommer utelukkende for å høre musikken, og hvem som er der for å få en gratis stol med på kjøpet.

Siste nytt i Nyheter

Ingen nye bjørneobservasjoner

Binna og de to ungene ble sist sett midt på dagen i Endalen. Sysselmannen ber folk være ekstra vaktsomme.

Møtte binna på nært hold

Kjørte bak bjørnene for å få dem ut av Vei 238.

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved Unis, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!