Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kirka tilbyr gratis stoler

Svalbardprest Leif Magne Helgesen tilbyr gratis stoler til bluesfolk søndag. Selv sitter han trygt på en av de nye stolene. FOTO: Birger Amundsen

Kirka tilbyr gratis stoler

Skulle du mangle en stol eller flere, er kirka stedet søndag under blueskonserten. Da kan du ta med deg stolen når du forlater kirka.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2012 kl 20:08

– Det er på tide å skifte ut de gamle stolene. Til sammen er det snakk om 130-140 stoler. De som ønsker det kan ta med stolen etter blueskonserten søndag, sier sogneprest Leif Magne Helgesen.

Svalbard Kirke har rykket inn følgende annonse i siste utgave av Svalbardposten: «Vi bytter ut stolene i Svalbard Kirke. De gamle stolene gis bort søndags kveld etter blueskonserten eller mandag mellom kl. 11-14.»


Stolene venter

Helgesen sier at de 150 nye stoler alt er ankommet Longyearbyen, og at de vil bli utplassert i kirkerommet tirsdag.

– Vi skifter til Jærstolen Aksel, med stoff i setet i nyanser av grått og med rygg av tre. Det vil gjøre kirkerommet lysere og lettere, sier han.

130 til 140 av de gamle stolene med rygg og sete i rosa stoff, står klare for blueskonserten søndag med Tad Robinson, Dave Fields, Bill Troiani og gjester. Så spørs det hvem som kommer utelukkende for å høre musikken, og hvem som er der for å få en gratis stol med på kjøpet.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!