Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kåt turist sov på gravplassen

Den nederlandske turisten ble vekket av politiet i 0930-tiden søndag morgen. FOTO: Petter Braaten/ Sysselmannen

Kåt turist sov på gravplassen

– I´m horny, utbrøt den nederlandske turisten da han ble vekket av politiet søndag morgen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.07.2009 kl 11:35

Noen beboere i Longyearbyen hadde sett turisten, som er i 30-årene, som lå og sov mellom gravene. De ringte Sysselmannen, som rykket ut for å se om det var liv i mannen. Førstebetjent Petter Braaten vekket ham opp fra en tung søvn.

– Han våknet smått om senn, befølte meg oppover benet og utbrøt «I'm horny». Han fikk ikke særlig mye gehør for sine lyster hos meg, men ble etter hvert klar over hvor han var og at han kanskje burde gå tilbake til campingplassen der han hørte hjemme, sier Braaten. 

Braaten vurderte å gi nederlenderen skyss, men fant det passende som «straff», for det litt spesielle opptrinnet, at han måtte gå selv.

Siste nytt i Nyheter

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian venter på været.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Ja til mat, nja til parkering

Blandede følelser blant lokalpolitikerne til Rema-etablering.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!