Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Karlsberger gasellebedrift igjen

Nytt hedersbevis for Steve Daldorff Torgersen.

Tekst:

Publisert:

Da Steve Daldorff Torgersen åpnet posten lille julaften, fikk han en førsjulsgave: Karlsberger Pub hadde blitt kåret til gasellebedrift i 2013.
– Det er en veldig hyggelig melding å få, sier Torgersen.
Det er Dagens Næringsliv som kårer årets gaseller. For å bli en gasellebedrift må man blant annet ha doblet omsetningen over fire år og hatt en omsetning på over én million kroner første år.
Torgersen mottok også i 2012 en gasellepris, da for selskapet Svalbard Explorer, som Karlsberger Pub var en del av. Fra nyttår i fjor har skjenkestedet stått på egne bein som et aksjeselskap.
2008 var det siste hele regnskapsåret som Karlsberger Pub hadde før Torgersen overtok. Da endte puben på en omsetning på 1,8 millioner kroner. I 2012 endte omsetningen på 5,2 millioner kroner.
– Det har vært en stor vekst, og også et godt resultat med tanke på omsetningen, sier Torgersen, som selvsagt forsøker seg på et nytt diplom neste år.

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!