Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Karlsberger gasellebedrift igjen

Nytt hedersbevis for Steve Daldorff Torgersen.

Da Steve Daldorff Torgersen åpnet posten lille julaften, fikk han en førsjulsgave: Karlsberger Pub hadde blitt kåret til gasellebedrift i 2013.
– Det er en veldig hyggelig melding å få, sier Torgersen.
Det er Dagens Næringsliv som kårer årets gaseller. For å bli en gasellebedrift må man blant annet ha doblet omsetningen over fire år og hatt en omsetning på over én million kroner første år.
Torgersen mottok også i 2012 en gasellepris, da for selskapet Svalbard Explorer, som Karlsberger Pub var en del av. Fra nyttår i fjor har skjenkestedet stått på egne bein som et aksjeselskap.
2008 var det siste hele regnskapsåret som Karlsberger Pub hadde før Torgersen overtok. Da endte puben på en omsetning på 1,8 millioner kroner. I 2012 endte omsetningen på 5,2 millioner kroner.
– Det har vært en stor vekst, og også et godt resultat med tanke på omsetningen, sier Torgersen, som selvsagt forsøker seg på et nytt diplom neste år.

Siste nytt i Nyheter

Medpolitikere reagerer på soloutspill

Høyre, Venstre og MDG reagerer på at lokalstyreleder Arild Olsen ikke snakket på vegne av lokalstyret under torsdagens høring om Svalbardmeldingen.

Misfornøyd med veiene

Svalbard Maxi Taxi prøver så langt det lar seg gjøre å unngå turer ut til Bjørndalen. Daglig leder Rune Moen er alt annet enn fornøyd med veiene i Longyearbyen.

Utforkjøring ved Nybyen

En bil endte fredag morgen i grøfta mellom skolen og Nybyen.

Vil styrke barnevern

Leder i familie- og kulturkomiteen, Svein Harberg, mener barnevernet bør styrkes slik at det blir et kompetansemiljø.

Færre småbarn

Fra 157 til 98 småbarn på tre år.

Barnebok om viktig tema

Forsker Geir Wing Gabrielsen ved Norsk polarinstitutt har sammen med forfatter Kirsti Blom lansert en barnebok som tar for seg problematikken rundt plastsøppel i havet.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!