Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kåret til «Gaselle-bedrift»

Bedriften til Stig Henningsen er kåret til en av årets Gaselle-bedrifter. Her blir bussen til Henningsen vasket av tidligere sysselmann Sven Ole Fagernæs under fjorårets innsamling til TV-aksjonen. FOTO: Stine Eidissen Bya

Kåret til «Gaselle-bedrift»

Henningsen Transport & Guiding som drives av Stig Henningsen i Longyearbyen er kåret til en av årets «Gaselle-bedrifter».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

For fjerde år på rad kårer Dagens Næringsliv og kredittselskapet Dun & Bradstreet årets norske Gaselle-bedrifter. En av de 2.455 bedriftene som er kåret i år er Henningsen Transport & Guiding AS. Bedriften har kommet med på lista fordi den de siste fire årene har hatt en omsetning på over en million, har doblet omsetningen, har et positivt samlet driftsresultat og har hatt en omsetningsvekst hvert år.

Veldig positivt
I et brev som Dun & Bradstreet har skrevet til Henningsen står det at «dette er et resultat som du kan være meget stolt av. Utmerkelsen sender et klart signal til dine samarbeidspartnere og omverdenen om at din bedrift har lykkes med å skape vekst».

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!