Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kåret til «Gaselle-bedrift»

Bedriften til Stig Henningsen er kåret til en av årets Gaselle-bedrifter. Her blir bussen til Henningsen vasket av tidligere sysselmann Sven Ole Fagernæs under fjorårets innsamling til TV-aksjonen. FOTO: Stine Eidissen Bya

Kåret til «Gaselle-bedrift»

Henningsen Transport & Guiding som drives av Stig Henningsen i Longyearbyen er kåret til en av årets «Gaselle-bedrifter».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

For fjerde år på rad kårer Dagens Næringsliv og kredittselskapet Dun & Bradstreet årets norske Gaselle-bedrifter. En av de 2.455 bedriftene som er kåret i år er Henningsen Transport & Guiding AS. Bedriften har kommet med på lista fordi den de siste fire årene har hatt en omsetning på over en million, har doblet omsetningen, har et positivt samlet driftsresultat og har hatt en omsetningsvekst hvert år.

Veldig positivt
I et brev som Dun & Bradstreet har skrevet til Henningsen står det at «dette er et resultat som du kan være meget stolt av. Utmerkelsen sender et klart signal til dine samarbeidspartnere og omverdenen om at din bedrift har lykkes med å skape vekst».

Siste nytt i Nyheter

Stengte veier

Vei 300 mellom Huset og Museumsveien er stengt etter ras i skiløypa i dag tidlig. I ettermiddag ble også veien opp til Gruvelageret stengt.

Skal evaluere hendelsen

Sysselmannen har fått klager etter isbjørnhendelsen denne uken. Beboere er kritiske til at bjørnen fikk vandre rett inn i boligområdet.

Kan få store konsekvenser

Styreleder kritisk til Rema-bygging på parkeringsplassen.

Fredagens ordinære postfly har landet, men ekstraflyet er innstilt. Posten prøver på nytt lørdag.

Pakker ut høydepunktene

Nordnorsk Kunstmuseum til Longyearbyen med noen av sine største verker.

Banebrytende forskning

Helt ny teknologi blir tatt i bruk for å lære mer om livet i havet i polarnatten.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!