Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kappet av seg fingertupp

En person ble rundt midnatt natt til lørdag hentet med helikopter i Svea fordi han hadde kappet av seg tuppen på tommelen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

- Rundt midnatt fikk vi beskjed om at en arbeider i Svea hadde kappet av seg en finger, og sendte et helikopter dit. Det viste seg at han hadde kuttet av seg tuppen på den ene tommelen, og han får behandling ved Longyearbyen sykehus nå, sier vakthavende Roar Hilde hos Sysselmannen.
Ulykken skjedde mens mannen var på arbeid.

Travel helg
Lørdag ettermiddag rykket Sysselmannen ut etter et tips om mulig promillekjøring på skuter.
- Vi fikk tips om noen som var observert i baren i Barentsburg og som kjørte skuter etterpå. Derfor stilte vi oss på Longyearbreen der vi stoppet alle og tok promillekontroll. Men ingen hadde utslag, sier Hilde.
Sysselmannen måtte også hjelpe en finsk kvinnelig turist, som var overstadig beruset, hjem fra Kroa til stedet hun bodde i 22-tiden lørdag kveld.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!