Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

'Jeg ønsker meg et eget brød'

 

'Jeg ønsker meg et eget brød'

Julenissen i Gruve 2b får mange rare ønsker når det nærmer seg jul. Se brevene her!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2013 kl 13:52

Julenissen i Gruve 2b har vært så grei å la Svalbardposten kikke i ønskelistene som barna har lagt i postkassa hans.

Vi kan melde at Lego City er i vinden i år, et stort flertall har dette på lista. Pia ønsker seg «tutch telefon» og at mamma og pappa vinner i lotto, mens Erle ønsker at alle på Hvalrossen i Longyearbyen barnehage skal få alt de ønsker seg til jul.

Noen (med voksen håndskrift) er kravstore og ønsker seg en BMW M3 (eller E46 eller E30), mens andre er praktiske og understreker at nissen må huske at han er på hytta i Glåmos i jula.

Noen ønsker skjærer i hjertet, slik som en som ønsker seg «mindre stress, mindre uro, færre krav og mer tid til slettes ingenting», eller den lille jenta som «ønsker seg et sted å bo på Svalbard slik at vi kan flytte opp hit og få mer tid sammen med pappa».

Til slutt ønsker vi å gjengi store deler av ønskelista til Linnea. «Jeg ønsker meg gjerne et kvitt slør, en egen hund som er liten, et eget brød, et stort kvitt basseng, en barbiedukke, et klubbhus med alle fra Disney, ei julemus, en magisk hatt og en sløyfe.»

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!