Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

'Jeg ønsker meg et eget brød'

 

'Jeg ønsker meg et eget brød'

Julenissen i Gruve 2b får mange rare ønsker når det nærmer seg jul. Se brevene her!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2013 kl 13:52

Julenissen i Gruve 2b har vært så grei å la Svalbardposten kikke i ønskelistene som barna har lagt i postkassa hans.

Vi kan melde at Lego City er i vinden i år, et stort flertall har dette på lista. Pia ønsker seg «tutch telefon» og at mamma og pappa vinner i lotto, mens Erle ønsker at alle på Hvalrossen i Longyearbyen barnehage skal få alt de ønsker seg til jul.

Noen (med voksen håndskrift) er kravstore og ønsker seg en BMW M3 (eller E46 eller E30), mens andre er praktiske og understreker at nissen må huske at han er på hytta i Glåmos i jula.

Noen ønsker skjærer i hjertet, slik som en som ønsker seg «mindre stress, mindre uro, færre krav og mer tid til slettes ingenting», eller den lille jenta som «ønsker seg et sted å bo på Svalbard slik at vi kan flytte opp hit og få mer tid sammen med pappa».

Til slutt ønsker vi å gjengi store deler av ønskelista til Linnea. «Jeg ønsker meg gjerne et kvitt slør, en egen hund som er liten, et eget brød, et stort kvitt basseng, en barbiedukke, et klubbhus med alle fra Disney, ei julemus, en magisk hatt og en sløyfe.»

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Lang kamp for lærlingplass

I januar var Vårin Storø fortvilet over ikke å få lærlingplass i Longyearbyen. Nå jubler 18-åringen etter at Svalbard Hotell har tatt grep.

Onsdagsfly fra oktober

Fra 19. oktober starter SAS opp kveldsfly på onsdager.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!