Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ingen stortingsplass

Lokalstyreleder Christin Kristoffersen endte på 4. plass på Troms Aps stortingsvalgliste. FOTO: Line Nagell Ylvisåker (arkiv)

Ingen stortingsplass

Lokalstyreleder Christin Kristoffersen (Ap) er nummer fire på stortingsvalglista til Troms Ap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.01.2013 kl 16:22

Nominasjonsmøtet til Troms Arbeiderparti måtte utsettes fra desember og til i dag, etter bråket omkring Roger Ingebrigtsen. Siden har blant annet lokalstyreleder Christin Kristoffersen blitt nevnt som en mulig toppkandidat til fylkespartiets kandidatliste til høstens stortingsvalg.

Tidligere i januar la partiets nominasjonskomité fram en ny liste med Martin Henriksen på topp, og Christin Kristoffersen på 4. plass. I dag skulle nominasjonsmøtet ta stilling til lista. Det ble kampvotering om 1. plass, der Martin Henriksen fikk 69 stemmer og motkandidat Hermann Kristoffersen fikk 33 stemmer. Andreplassen gikk til Tove Karoline Knutsen, mens Sigmund Steinnes tok tredjeplassen.

Christin Kristoffersen fikk 4. plassen og er da med all sannsynlighet ute av kampen om en stortingsplass til høsten. Denne valgperioden har Arbeiderpartiet tre representanter fra Troms.

Se hele valglista på Troms Ap sine sider her.

Partiet skulle egentlig holdt nominasjonsmøtet i desember, men valgte å utsette møtet etter bråket omkring partitoppen Roger Ingebrigtsen. Ingebrigtsen trakk sitt kandidatur 30. november, etter at han vedgikk å ha hatt en seksuell relasjon til en 17 år gammel jente i partiet i 2004.

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Gleder seg til toppjobben

Hege Walør Fagertun (50) blir ny administrasjonssjef i Longyearbyen.

Nå er det Oktoberfest

Trosset det kalde været og åpnet oktoberfesten med parade og lederhosen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!