Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ingen stortingsplass

Lokalstyreleder Christin Kristoffersen endte på 4. plass på Troms Aps stortingsvalgliste. FOTO: Line Nagell Ylvisåker (arkiv)

Ingen stortingsplass

Lokalstyreleder Christin Kristoffersen (Ap) er nummer fire på stortingsvalglista til Troms Ap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.01.2013 kl 16:22

Nominasjonsmøtet til Troms Arbeiderparti måtte utsettes fra desember og til i dag, etter bråket omkring Roger Ingebrigtsen. Siden har blant annet lokalstyreleder Christin Kristoffersen blitt nevnt som en mulig toppkandidat til fylkespartiets kandidatliste til høstens stortingsvalg.

Tidligere i januar la partiets nominasjonskomité fram en ny liste med Martin Henriksen på topp, og Christin Kristoffersen på 4. plass. I dag skulle nominasjonsmøtet ta stilling til lista. Det ble kampvotering om 1. plass, der Martin Henriksen fikk 69 stemmer og motkandidat Hermann Kristoffersen fikk 33 stemmer. Andreplassen gikk til Tove Karoline Knutsen, mens Sigmund Steinnes tok tredjeplassen.

Christin Kristoffersen fikk 4. plassen og er da med all sannsynlighet ute av kampen om en stortingsplass til høsten. Denne valgperioden har Arbeiderpartiet tre representanter fra Troms.

Se hele valglista på Troms Ap sine sider her.

Partiet skulle egentlig holdt nominasjonsmøtet i desember, men valgte å utsette møtet etter bråket omkring partitoppen Roger Ingebrigtsen. Ingebrigtsen trakk sitt kandidatur 30. november, etter at han vedgikk å ha hatt en seksuell relasjon til en 17 år gammel jente i partiet i 2004.

Siste nytt i Nyheter

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Trenger mer info for å trygge byen

Unis-geologer mener det blant annet må etableres målestasjoner som kan hjelpe til å forutse når skred kan true byen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!