Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ingen stortingsplass

Lokalstyreleder Christin Kristoffersen endte på 4. plass på Troms Aps stortingsvalgliste. FOTO: Line Nagell Ylvisåker (arkiv)

Ingen stortingsplass

Lokalstyreleder Christin Kristoffersen (Ap) er nummer fire på stortingsvalglista til Troms Ap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.01.2013 kl 16:22

Nominasjonsmøtet til Troms Arbeiderparti måtte utsettes fra desember og til i dag, etter bråket omkring Roger Ingebrigtsen. Siden har blant annet lokalstyreleder Christin Kristoffersen blitt nevnt som en mulig toppkandidat til fylkespartiets kandidatliste til høstens stortingsvalg.

Tidligere i januar la partiets nominasjonskomité fram en ny liste med Martin Henriksen på topp, og Christin Kristoffersen på 4. plass. I dag skulle nominasjonsmøtet ta stilling til lista. Det ble kampvotering om 1. plass, der Martin Henriksen fikk 69 stemmer og motkandidat Hermann Kristoffersen fikk 33 stemmer. Andreplassen gikk til Tove Karoline Knutsen, mens Sigmund Steinnes tok tredjeplassen.

Christin Kristoffersen fikk 4. plassen og er da med all sannsynlighet ute av kampen om en stortingsplass til høsten. Denne valgperioden har Arbeiderpartiet tre representanter fra Troms.

Se hele valglista på Troms Ap sine sider her.

Partiet skulle egentlig holdt nominasjonsmøtet i desember, men valgte å utsette møtet etter bråket omkring partitoppen Roger Ingebrigtsen. Ingebrigtsen trakk sitt kandidatur 30. november, etter at han vedgikk å ha hatt en seksuell relasjon til en 17 år gammel jente i partiet i 2004.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!