Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ingen søppelsyndere får bot

Halvard Pedersen dokumenterer at det er blitt mye bedre i Sjøområdet enn det var tidligere i sommer. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Ingen søppelsyndere får bot

Syssel-mannen vil ikke bøtelegge noen av de som fikk pålegg om å rydde i Sjøområdet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

– Vi sender i dag ut brev til de som fikk pålegg hvor vi lukker disse. Det vil si at vi ikke går videre med noen av dem fordi vi anser dem som utført, forklarer forurensningsrådgiver hos Sysselmannen, Halvard Pedersen.

Vil følge med
Han er veldig positiv til den ryddingen som har foregått i sommer, men han kommer samtidig til å følge utviklingen videre og ha en ny runde i byen til våren.

– Sysselmannen vil samarbeide med Store Norske blant annet om å få fjernet eierløst søppel mellom festetomtene slik at det blir lettere å spore eiere av avfall i fremtiden. Vi ser også behov for å gjøre en jobb mot hensatte bil- og skutervrak igjen, sier Pedersen.

Siste nytt i Nyheter

Husrekke kan bli ekstra sikring

De tretten boenhetene som fremdeles er evakuert kan bli ekstra sikring fram til mer permanent skredsikring kommer på plass.

Flere får flytte hjem

Etter grundige skredfaglige vurderinger opphever Sysselmannen deler av evakueringen.

Folkemøte skal gi svar

Sysselmann Kjerstin Askholt avventer skredekspertenes vurdering på om det er trygt å la folk flytte tilbake til Lia. Forhåpentligvis kommer svaret på folkemøtet klokken 20 i kveld.

 
Skred over Gruve 7-veien

Veien skal kontrolleres for skredfare før den åpnes igjen.

– Tilliten til skredvarslinga er drept

Harde ord fra innbyggere i folkemøtet etter skredet.

Informasjonsmøte i kveld

Det blir informasjonsmøte for alle i kulturhuset klokken 20 i kveld. Der vil det bli gitt en statusoppdatering på situasjonen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!