Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ingen søppelsyndere får bot

Halvard Pedersen dokumenterer at det er blitt mye bedre i Sjøområdet enn det var tidligere i sommer. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Ingen søppelsyndere får bot

Syssel-mannen vil ikke bøtelegge noen av de som fikk pålegg om å rydde i Sjøområdet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

– Vi sender i dag ut brev til de som fikk pålegg hvor vi lukker disse. Det vil si at vi ikke går videre med noen av dem fordi vi anser dem som utført, forklarer forurensningsrådgiver hos Sysselmannen, Halvard Pedersen.

Vil følge med
Han er veldig positiv til den ryddingen som har foregått i sommer, men han kommer samtidig til å følge utviklingen videre og ha en ny runde i byen til våren.

– Sysselmannen vil samarbeide med Store Norske blant annet om å få fjernet eierløst søppel mellom festetomtene slik at det blir lettere å spore eiere av avfall i fremtiden. Vi ser også behov for å gjøre en jobb mot hensatte bil- og skutervrak igjen, sier Pedersen.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!