Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ingen puppeflashing på Huset

 

Ingen puppeflashing på Huset

Nakne pupper blir likevel ikke å se på Huset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Innenfor utelivsbransjen har det den siste tiden versert rykter om at Huset skal ansette en kvinnelig bartender som i ny og ne skal vise puppene. Daglig leder André Grytbakk avviser at dette er en konkret plan.
– Det er riktig at vi har drodlet om forskjellige ideer om hva vi skal gjøre med nattklubben, og en slik idé er nok blitt slengt ut. Men det er ikke tatt opp med meg direkte, og vi har ikke booket noen slik dame, sier Grytbakk.
– Tror du ryktet kan være satt ut bevisst for å skape mer inte­resse og blest rundt Huset?
– Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror det bare er kommet ut. Det kan like gjerne bli ris til egen bak å skape slike forventninger, hvis de ikke innfrir.

Varierer musikken
Grytbakk sier de har flere planer om å gjøre noe med nattklubbkonseptet på Huset, og at den største endringen vil komme i form av mer variert musikk.
– Vi vil ha mer dansemusikk og få opp noen band noen av helgene som ikke allerede er spikret med program. Vi må prøve og feile litt, og se hvordan responsen blir, sier Grytbakk.
Han sier det viktigste er å få et bredere gjestegrunnlag på Huset.
– Vi ønsker å formidle at vi har noe for alle. Vi tenker forskjellige muligheter og vil komme tilbake med et program senere på høsten, sier Grytbakk.

Siste nytt i Nyheter

Kansellerte på nytt

I dag kom det ett postfly til Longyearbyen, det første siden fredag. Dagens ekstrafly er nå kansellert, noe som blant annet får konsekvenser for Svalbardposten.

Ingen nye bjørneobservasjoner

Binna og de to ungene ble sist sett midt på dagen i Endalen. Sysselmannen ber folk være ekstra vaktsomme.

Møtte binna på nært hold

Kjørte bak bjørnene for å få dem ut av Vei 238.

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved Unis, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!