Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

- Ingen alvorlige hendelser i dag

Mange hundre mennesker befant seg ute i felt i dag, men med unntak av en forfrysning mottok ikke Sysselmannen melding om hendelser av betydning. FOTO: Geir Barstein

- Ingen alvorlige hendelser i dag

Melder Sysselmannen.

Tekst:

Publisert:

Til tross for en nesten dobling av innbyggertallet på Svalbard, har ikke Sysselmannen mottatt melding om noen hendelser av betydning i løpet av solformørkelsesdagen.

- Det virker som de fleste har vært bra forberedt og hatt en fin opplevelse. Været var den største usikkerhetsfaktoren, og det har jo vært bra, sier sysselmannsoverbetjent Jon Starheimsæter.

- De fleste var samlet på tundraen i Adventdalen, men det var også noen i Hiorthhamn, på Platåfjellet og andre steder hvor man kunne se sola, legger de til i en uttalelse.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!