Årets svalbardianer 2015:

Hvem vil du hedre i år?

I fjor ble det Kåre Hovland. Hvem blir det i år? Jakten på Årets svalbardianer er i gang.

Kåre Hovland ble i fjor kåret til Årets svalbardianer.
Publisert

Vi skal ikke være redde for å belønne de som gir en ekstra innsats for fellesskapet. I fjor delte Svalbardposten ut prisen første gang, og leserne bestemte at Kåre Hovland skulle få den for innsatsen han har gjort gjennom flere år. Slik ble det også, og 23. januar ble tildelingen offentliggjort.

Fram til da hadde våre lesere sagt sitt gjennom en avstemning hvor det ble avgitt 5.035 stemmer. I tillegg ga et utvalgt panel sine stemmer.

Folket pris

Årets svalbardianer favner bredt og er folkets pris. Prisen skal deles ut til en eller flere personer som gjennom sitt virke, profesjonelt eller privat, har gjort en ekstra innsats for øygruppen i år.

Årets svalbardianer vil i tillegg til heder, bli overrakt et kunstverk fra Svalbardposten på vegne av våre lesere.

Fjorårets

Selv om det er stort å vinne, er det også en ære å bli nominert.

De nominerte i fjor var Svalbard Turn, klubbleder Arild Olsen, ildsjel, revyforfatter og TV-aksjonsgeneral Anne Lise K. Sandvik, jazzgeneral Lasse Stener Hansen, lokalstyreleder Christin Kristoffersen, Longyearbyen Bluesklubb, Kåre Hovland, dirigent og ildsjel Hans-Gunnar Skreslett og kor- og bluesgrassleder Sveinung Lystrup Thesen.

Kåringen

Hvem det blir i år, er altså opp til deg. Vi tar mer enn gjerne imot flere fra våre lesere før vi starter avstemningen her på svalbardposten.no og på epost.

Kandidatene blir presentert i julenummeret.

Samtidig vil avstemmingen starte på nett og via epost, mens et utvalgt panel gi sine stemmer. Hvert av panelmedlemmenes stemme teller ti vanlige stemmer. Og summen av dette fører oss altså fram til kåringen.

Send forslag

Så hvem synes du bør bli bør bli nominert til prisen i år?
Send en epost med kandidat samt en kort begrunnelse til oss på post@svalbardposten.no.
Forslagsstillere og avstemmingen behandles anonymt.

Powered by Labrador CMS