17. maifeiring i Svea

Her kommer borgertoget

Ingenting å si på stemningen i Svea. Andre feiret nasjonaldagen på toppen av Ispallen.

Ingenting å si på stemningen i borgertoget i Svea.
Publisert
Flagget på toppen av Ispallen. Foran fra venstre: Harald Kristiansen AD, Per Egil Siri AD, kokk Inger Heggebotten fra Sodexo, Aslak Anders Siri AD. Pilotene fra HeliTeam bakerst fra venstre Wegard Rydningen og Øystein Skovro.
Boreriggen til Arctic Drilling på toppen av Ispallen. Nedenfor er Braganzavågen og lenger ut Van Mijenfjorden.
Per Egil Siri med flagg på Ispallen. I bakgrunnen ser vi Svea.
Borgertoget på vei mot flyplassen.

Nasjonaldagen ble behørig feiret med is til alle måltider og et bråkete, lite borgertog, forteller Linda Bakken om 17. maifeiringen i Svea.

Ansiktene til deltakerne i toget skinte om kapp med sola under feiringen av nasjonaldagen og markeringen av grunnlovsjubileet. Tilfeldighetene gjorde også at vårens første varmegrader traff på nettopp denne datoen.

– Med vårens første plussgrader i lufta, ble det en flott dag for de som hadde tid til en liten pause i arbeidsdagen, skriver Linda Bakken.

Toget startet ved messa og gikk ned til flyplassen, hvor det tok en sving på flystripa. Deretter var det leker på oppstillingsplassen foran flytårnet.

– Etterpå ble det servert nydelig middag på messa tilberedt av Sodexos dyktige kokker Siri og Inger: Indrefilet med et rikt utvalg av tilbehør, i tillegg til kald laks og agurksalat – desserten besto av friske jordbær og is, marsipanbløtkake, vafler m.m. mmmmmh, rapporterer Tone Ahlgreen ved Booking Svea.

Ingen ble glemt på nasjonaldagen, heller ikke gutta fra Arctic Drilling, som holder til på en av Sveas "utposter" – Ispallen, framholder Tone Ahlgreen.

– HeliTeam sørget for transport av både kokk og bløtkake, slik at det ble en riktig så bra kaffepause for gutta i felt!

Vi ser jo også av bildene at det var riktig trivelig, både i Svea og oppe på Ispallen.

Powered by Labrador CMS