Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havnet i fyllearresten

 

Havnet i fyllearresten

En tysker og en finne måtte tilbringe natt til lørdag i fyllearresten etter å ha spydd ut inngangspartiet til Polarhotellet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

– Det var to utenlandske karer på guttetur, som drakk seg meningsløst fulle. Da vi kom til hotellet satt de og spydde på hverandre på benken utenfor. Da hadde de også spydd ut gangen og doen på puben, sier vakthavende hos Sysselmannen, Petter Braaten.

Stor sjenanse
Den finske mannen, som er 27 år gammel, og den 22 år gamle tyskeren, hadde også knust flere glass. Mennene var til stor sjenanse for de andre gjestene, og nektet å forlate stedet når betjeningen bad dem fjerne seg.
I 01-tiden måtte Sysselmannen ta affære, etter at hotellet hadde meldt fra.
– Vi måtte ta vare på dem, og lot dem tørke opp i fyllearresten. De er pålagt å møte på sysselmannskontoret mandag, og de kommer til å få en bot, sier Braaten.

Siste nytt i Nyheter

Husrekke kan bli ekstra sikring

De tretten boenhetene som fremdeles er evakuert kan bli ekstra sikring fram til mer permanent skredsikring kommer på plass.

Flere får flytte hjem

Etter grundige skredfaglige vurderinger opphever Sysselmannen deler av evakueringen.

Folkemøte skal gi svar

Sysselmann Kjerstin Askholt avventer skredekspertenes vurdering på om det er trygt å la folk flytte tilbake til Lia. Forhåpentligvis kommer svaret på folkemøtet klokken 20 i kveld.

 
Skred over Gruve 7-veien

Veien skal kontrolleres for skredfare før den åpnes igjen.

– Tilliten til skredvarslinga er drept

Harde ord fra innbyggere i folkemøtet etter skredet.

Informasjonsmøte i kveld

Det blir informasjonsmøte for alle i kulturhuset klokken 20 i kveld. Der vil det bli gitt en statusoppdatering på situasjonen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!