Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du sett nisselua til Jule-Thomas?

Det er 1. desember og vi er igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.12.2014 kl 15:24

Suksessen fra i fjor fortsetter, men årets julekalender bærer preg av hvor distré Jule-Thomas er. Han har nemlig mistet nisselua si etter en nissefest.

Uten nisselue kan han ikke lage kalender, så han drar rundt I Longyearbyen på letting etter lua si. Vil han klare å finne den før 24. desember og vil julekalenderen bli ferdig?

Det er bare én måte å finne det ut på. Følg med hver dag på Svalbardposten.no.

Iphone 6
I år som i fjor vil det dukke opp spørsmål i hver luke. Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får en iphone6 med 64gb lagringsplass. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.


Send inn svarene
Når alle lukene er åpnet, sender du svarene på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!

Siste nytt i Nyheter

Møtte binna på nært hold

Kjørte bak bjørnene for å få dem ut av Vei 238.

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved Unis, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!