Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du sett nisselua til Jule-Thomas?

Det er 1. desember og vi er igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.12.2014 kl 15:24

Suksessen fra i fjor fortsetter, men årets julekalender bærer preg av hvor distré Jule-Thomas er. Han har nemlig mistet nisselua si etter en nissefest.

Uten nisselue kan han ikke lage kalender, så han drar rundt I Longyearbyen på letting etter lua si. Vil han klare å finne den før 24. desember og vil julekalenderen bli ferdig?

Det er bare én måte å finne det ut på. Følg med hver dag på Svalbardposten.no.

Iphone 6
I år som i fjor vil det dukke opp spørsmål i hver luke. Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får en iphone6 med 64gb lagringsplass. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.


Send inn svarene
Når alle lukene er åpnet, sender du svarene på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!

Siste nytt i Nyheter

Medpolitikere reagerer på soloutspill

Høyre, Venstre og MDG reagerer på at lokalstyreleder Arild Olsen ikke snakket på vegne av lokalstyret under torsdagens høring om Svalbardmeldingen.

Misfornøyd med veiene

Svalbard Maxi Taxi prøver så langt det lar seg gjøre å unngå turer ut til Bjørndalen. Daglig leder Rune Moen er alt annet enn fornøyd med veiene i Longyearbyen.

Utforkjøring ved Nybyen

En bil endte fredag morgen i grøfta mellom skolen og Nybyen.

Vil styrke barnevern

Leder i familie- og kulturkomiteen, Svein Harberg, mener barnevernet bør styrkes slik at det blir et kompetansemiljø.

Færre småbarn

Fra 157 til 98 småbarn på tre år.

Barnebok om viktig tema

Forsker Geir Wing Gabrielsen ved Norsk polarinstitutt har sammen med forfatter Kirsti Blom lansert en barnebok som tar for seg problematikken rundt plastsøppel i havet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!