Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du sett nisselua til Jule-Thomas?

Det er 1. desember og vi er igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.12.2014 kl 15:24

Suksessen fra i fjor fortsetter, men årets julekalender bærer preg av hvor distré Jule-Thomas er. Han har nemlig mistet nisselua si etter en nissefest.

Uten nisselue kan han ikke lage kalender, så han drar rundt I Longyearbyen på letting etter lua si. Vil han klare å finne den før 24. desember og vil julekalenderen bli ferdig?

Det er bare én måte å finne det ut på. Følg med hver dag på Svalbardposten.no.

Iphone 6
I år som i fjor vil det dukke opp spørsmål i hver luke. Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får en iphone6 med 64gb lagringsplass. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.


Send inn svarene
Når alle lukene er åpnet, sender du svarene på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!