Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du sett nisselua til Jule-Thomas?

Det er 1. desember og vi er igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.12.2014 kl 15:24

Suksessen fra i fjor fortsetter, men årets julekalender bærer preg av hvor distré Jule-Thomas er. Han har nemlig mistet nisselua si etter en nissefest.

Uten nisselue kan han ikke lage kalender, så han drar rundt I Longyearbyen på letting etter lua si. Vil han klare å finne den før 24. desember og vil julekalenderen bli ferdig?

Det er bare én måte å finne det ut på. Følg med hver dag på Svalbardposten.no.

Iphone 6
I år som i fjor vil det dukke opp spørsmål i hver luke. Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får en iphone6 med 64gb lagringsplass. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.


Send inn svarene
Når alle lukene er åpnet, sender du svarene på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!

Siste nytt i Nyheter

Leteaksjonen er avsluttet

Sysselmannen fikk melding om skred nederst i Longyearbreen kl. 13.53. Etter noen timers søk i skredet er leteaksjonen nå avsluttet.

Skredøvelse søndag

Tidlig søndag ettermiddag skal den årlige skredøvelsen gå av stabelen i nærområdet til Longyearbyen.

En merkedag for frøhvelvet

Frøporsjonene som ble hentet ut fra frøhvelvet i 2015, etter at genbanken i Aleppo i Syria ble ødelagt, kommer tilbake for ny sikkerhetsoppbevaring.

 
Nordpol-flyene vil tilbake

Til tross for fjorårets trussel om flynekt, ønsker russerne å fly til Barneo via Longyearbyen også i vår. Nå er de i dialog med luftfartsmyndighetene.

Krigshelten skal ikke glemmes

Kaptein Trond Vigtel ofret sitt liv for Svalbards frihet, og lokalbefolkningen ønsket at hans grav ble i Longyearbyen.

Jubilerer med solid trøkk

Longyearbyen sykehus er 100 år.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!