Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du sett Jule-Thomas?

Hver dag i adventtiden vil Thomas dukke opp i en ny luke med nye spørsmål. FOTO: Eirik Palm

Julekalenderen

Har du sett Jule-Thomas?

Thomas har blitt Jule-Thomas. Eller Nisse-Nilsen. Hver dag dukker han opp i en ny luke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2013 kl 08:10

1. desember var vi igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Frie tøyler
– Det er ikke så vriene spørsmål. Noen er kanskje vanskeligere enn andre, men alt har tilknytning til Svalbard og det er mulig å lete seg fram på nettet, sier Thomas Nilsen, som i år har fått frie tøyler. Dermed dukker han hver dag opp julekalenderen i svalbardposten.no med nye spørsmål.

– Jeg hadde lyst til å gjøre noe nytt.Dessuten er det helt på sin plass med en julekalender i verdens nordligste avis, poengterer Thomas som dette året risikerer å påføre seg selv et økenavn.

Tilgjengelig ut året
Jule-Thomas er litt distré, men vet å holde fatningen, og fisker alltid opp et spørsmål i en stresset situasjon. I julekalenderen møter vi ham i forskjellige situasjoner rundt i Longyearbyen fram til og med julaften.

Hver dag legges det inn en ny kalenderluke på nettsiden, som vil være tilgjengelig i svalbardposten.no helt fram til julehøytiden er over.

– Jeg vil anbefale deltakere om å samle opp svarene og sende dem inn samlet til oss. Så trekker vi ut en vinner på nyåret, sier kalenderverten, som til daglig jobber som annonsekonsulent i Svalbardposten.

Helaften for fire
Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får champagnesmaking i det gamle Nordpolet etterfulgt av en fire-retters middag med vinpakke på Funken. Gavekortet varer ut 2014 og gjelder for fire personer. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.

Svarene sender du inn på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!Luke 3

Luke 2
Luke 1

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ny art i Ny-Ålesund

Kronemanet, som skaper problemer i mange norske fjorder, er for første gang oppdaget på Svalbard.

By-bjørnene eskortert mot Van Mijen

By-bjørnen og hennes to halvvoksne unger ble natt til søndag på nytt drevet bort med politi-assistanse.

En turist fikk bot. Tre andre turister trodde de så isbjørn. I begge tilfellene rykket politiet ut.

Stengte veier

Vei 300 mellom Huset og Museumsveien er stengt etter skred inntil skiløypa lørdag morgen. Samme ettermiddag ble også veien opp til Gruvelageret stengt.

Skal evaluere hendelsen

Sysselmannen har fått klager etter isbjørnhendelsen denne uken. Beboere er kritiske til at bjørnen fikk vandre rett inn i boligområdet.

Kan få store konsekvenser

Styreleder kritisk til Rema-bygging på parkeringsplassen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!