Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du sett Jule-Thomas?

Hver dag i adventtiden vil Thomas dukke opp i en ny luke med nye spørsmål. FOTO: Eirik Palm

Julekalenderen

Har du sett Jule-Thomas?

Thomas har blitt Jule-Thomas. Eller Nisse-Nilsen. Hver dag dukker han opp i en ny luke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2013 kl 08:10

1. desember var vi igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Frie tøyler
– Det er ikke så vriene spørsmål. Noen er kanskje vanskeligere enn andre, men alt har tilknytning til Svalbard og det er mulig å lete seg fram på nettet, sier Thomas Nilsen, som i år har fått frie tøyler. Dermed dukker han hver dag opp julekalenderen i svalbardposten.no med nye spørsmål.

– Jeg hadde lyst til å gjøre noe nytt.Dessuten er det helt på sin plass med en julekalender i verdens nordligste avis, poengterer Thomas som dette året risikerer å påføre seg selv et økenavn.

Tilgjengelig ut året
Jule-Thomas er litt distré, men vet å holde fatningen, og fisker alltid opp et spørsmål i en stresset situasjon. I julekalenderen møter vi ham i forskjellige situasjoner rundt i Longyearbyen fram til og med julaften.

Hver dag legges det inn en ny kalenderluke på nettsiden, som vil være tilgjengelig i svalbardposten.no helt fram til julehøytiden er over.

– Jeg vil anbefale deltakere om å samle opp svarene og sende dem inn samlet til oss. Så trekker vi ut en vinner på nyåret, sier kalenderverten, som til daglig jobber som annonsekonsulent i Svalbardposten.

Helaften for fire
Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får champagnesmaking i det gamle Nordpolet etterfulgt av en fire-retters middag med vinpakke på Funken. Gavekortet varer ut 2014 og gjelder for fire personer. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.

Svarene sender du inn på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!Luke 3

Luke 2
Luke 1

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Medpolitikere reagerer på soloutspill

Høyre, Venstre og MDG reagerer på at lokalstyreleder Arild Olsen ikke snakket på vegne av lokalstyret under torsdagens høring om Svalbardmeldingen.

Misfornøyd med veiene

Svalbard Maxi Taxi prøver så langt det lar seg gjøre å unngå turer ut til Bjørndalen. Daglig leder Rune Moen er alt annet enn fornøyd med veiene i Longyearbyen.

Utforkjøring ved Nybyen

En bil endte fredag morgen i grøfta mellom skolen og Nybyen.

Vil styrke barnevern

Leder i familie- og kulturkomiteen, Svein Harberg, mener barnevernet bør styrkes slik at det blir et kompetansemiljø.

Færre småbarn

Fra 157 til 98 småbarn på tre år.

Barnebok om viktig tema

Forsker Geir Wing Gabrielsen ved Norsk polarinstitutt har sammen med forfatter Kirsti Blom lansert en barnebok som tar for seg problematikken rundt plastsøppel i havet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!