Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du sett Jule-Thomas?

Hver dag i adventtiden vil Thomas dukke opp i en ny luke med nye spørsmål. FOTO: Eirik Palm

Julekalenderen

Har du sett Jule-Thomas?

Thomas har blitt Jule-Thomas. Eller Nisse-Nilsen. Hver dag dukker han opp i en ny luke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2013 kl 08:10

1. desember var vi igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Frie tøyler
– Det er ikke så vriene spørsmål. Noen er kanskje vanskeligere enn andre, men alt har tilknytning til Svalbard og det er mulig å lete seg fram på nettet, sier Thomas Nilsen, som i år har fått frie tøyler. Dermed dukker han hver dag opp julekalenderen i svalbardposten.no med nye spørsmål.

– Jeg hadde lyst til å gjøre noe nytt.Dessuten er det helt på sin plass med en julekalender i verdens nordligste avis, poengterer Thomas som dette året risikerer å påføre seg selv et økenavn.

Tilgjengelig ut året
Jule-Thomas er litt distré, men vet å holde fatningen, og fisker alltid opp et spørsmål i en stresset situasjon. I julekalenderen møter vi ham i forskjellige situasjoner rundt i Longyearbyen fram til og med julaften.

Hver dag legges det inn en ny kalenderluke på nettsiden, som vil være tilgjengelig i svalbardposten.no helt fram til julehøytiden er over.

– Jeg vil anbefale deltakere om å samle opp svarene og sende dem inn samlet til oss. Så trekker vi ut en vinner på nyåret, sier kalenderverten, som til daglig jobber som annonsekonsulent i Svalbardposten.

Helaften for fire
Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får champagnesmaking i det gamle Nordpolet etterfulgt av en fire-retters middag med vinpakke på Funken. Gavekortet varer ut 2014 og gjelder for fire personer. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.

Svarene sender du inn på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!Luke 3

Luke 2
Luke 1

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!