Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Godkjent økobedrift

 

Godkjent økobedrift

Svalbard Villmarkssenter har fått tittelen «Godkjent Norsk Økoturisme» som en av de fem første reiselivsbedriftene i landet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Det er Stiftelsen Grønt i Praksis (GRIP), som har godkjent Svalbard Villmarkssenter og fire andre bedrifter som økobedrifter.
Økoturismekonseptet er et helhetlig konsept med forkus på å tilby minneverdige opplevelser og være en god økoturismeaktør for gjester, miljø og lokalbefolkning.

Pilotbedrift
Svalbard Villmarkssenter tilbyr gjestene turer med hundespann, fotturer og bespisning med foredrag fra Svalbard. De har drevet med økoturisme siden 90-tallet, og har ifølge GRIP vært en av pilotbedriftene i arbeidet med kriteriene for norsk økoturisme.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!