Fra Norske Skog til Store Norske

Wenche Ravlo er på plass i midten av februar.

Gruve 7 på Breinosa i Adventdalen.
Publisert

– Jeg ser fram til å ta fatt på de spennende og krevende utfordringene som ligger i denne
stillingen, sier Wenche Ravlo.

49-åringen er utdannet sivilingeniør i kjemi med videreutdanning i ledelsesfag, og har de siste 15 årene jobbet i ulike stillinger i Norske Skogindustrier ASA, blant annet som fabrikkdirektør ved Norske Skog Follum i Hønefoss. I tillegg har hun vært produksjonsdirektør for fire av fabrikkene til Elopak AS.

– Styret er svært fornøyd med at Wenche Ravlo har takket ja til stillingen. Hun har lang og solid erfaring fra industriell virksomhet og omstilling. Vi er trygge på at hun vil være en god leder for Store Norske fremover, sier styreleder Annette Malm Justad mandag formiddag.

Gjennomgående for mange av stillingene har vært endringsledelse. Innenfor dette har HMS,
kvalitet, kostnads– og produksjonseffektivitet, samt medarbeiderutvikling vært sentrale
elementer.

Det er en utfordrende jobb som venter Ravlo i Longyearbyen. Bedriften hun starter i, er gjennom den største omstillingen noensinne, og måtte før jul si opp omlag 100 ansatte på grunn av lave kullpriser og rekordstort underskudd.

– Sammen med styret, ledelse og ansatte vil jeg gjøre mitt ytterste for å gjøre Store Norske attraktiv som hjørnesteinsbedrift og arbeidsplass også framover. Jeg gleder meg samtidig til å bli kjent med og bli en del av lokalsamfunnet på Svalbard,sier Wenche Ravlo.

LES OGSÅ:
Slutter i Store Norske
Siste dag på jobben

Powered by Labrador CMS