Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Flyene har landet

 

Flyene har landet

Både dagens passasjerfly og postflyet har landet, men passasjerene som har ventet i Tromsø siden tirsdag vet foreløpig ikke når de kommer til byen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Avgjørelsen om det vil bli satt opp ekstrafly fra Tromsø til Longyearbyen for passasjerene som har sittet værfast siden tirsdag, vil ifølge SAS Groundservices i Longyearbyen bli tatt etter at dagflyet har tatt av fra Longyearbyen torsdag ettermiddag.
Torsdagsflyet var fullt og hadde ikke plass til de uheldige passasjerene som de siste dagene har bodd på hotell i Tromsø.

Lang ventetid
Da tirsdagsflyet ble kansellert ble det raskt satt opp ekstrafly som skulle gå til vanlig tid onsdag ettermiddag. På grunn av sidevind og glatt rullebane ble også det kansellert. Natt til torsdag forsøkte SAS Norge igjen, men flyet som skulle ha gått 04.00 fra Longyearbyen måtte også innstilles. Passasjerene hadde sjekket inn, og bagasjen var ombord i flyet da kontrabeskjeden kom.

Siste nytt i Nyheter

Nominert til ærespris for arbeidet under skredet

Sysselmannsførstebetjent Trond Olsen ledet redningsarbeidet.

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!