Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Fikk strøm i seg

Store Norskes første skade i oktober kom da en mann fikk strøm i seg på et verksted søndag kveld. FOTO: Christian Nicolai Bjørke

Fikk strøm i seg

En mann måtte til sjekk etter å ha fått strøm i seg søndag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2013 kl 13:31

En ansatt i Store Norske ble fløyet til Longyearbyen sykehus søndag kveld med Sysselmannens Super Puma-helikopter etter et uhell på verkstedet i Lunckefjell-gruva. Mannen fikk strøm i seg, og måtte til en rutinemessig legesjekk.

– Det gikk bra med den ansatte. Selv ville han ikke til legesjekk en gang, men rutinene våre tilsier at det skal gjøres når slikt skjer. Vi skal sette oss ned nå og finne ut hva det var som skjedde, sier mekanikerformann i Store Norske, Arve Nilsen.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!