Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Feiring og avskjed

Trond Ståle Rørtveit i Norsk Rikstoto med ansvar for NordNorge besøkte Svalbardbutikken. Her med butikksjef Karin Mella. FOTO: Hilde Røsvik

Feiring og avskjed

Svalbardbutikkens salgsjobb blir lagt merke til av Norsk Rikstoto.

Tekst:

Publisert:

Trond Ståle Rørtveit i Norsk Rikstoto besøkte Svalbardbutikken denne uken. Han sier at salgsjobben som blir gjort der blir lagt merke til i Oslo. Sammen har de både feiret og tatt avskjed med Ester Margrete Nergård som har sin aller siste uke på jobb etter 19 år bak kassen i butikken.

– Svalbardbutikken har vunnet alt som er av salgskonkurranser i hele landet i sin divisjon, mye takket være Ester, sier Rørtveit. Denne uken har han hatt kurs for de ansatte både i Svalbardbutikken og Isbjørnbutikken, og lagt en plan for høstens salgsaktiviteter.

Butikksjef Karin Mella setter stor pris på Ester og sier at hun vil bli savnet.

– Ester er Ester, hun er veldig godt likt av både kunder og turister. Så er hun jo en knallgod selger. Alle som spiller blir fort kjent med henne, sier Mella.

Mella sier hun er litt spent på hvordan det skal gå med både tipping og Rikstoto når Ester flytter, selv om hun har mange flinke folk i butikken som skal ta over.

– Ingen kan erstatte Ester, men vi satser på å holde omsetningen oppe, sier hun. Ester var opptatt med å pakke og hadde hverken tid eller lyst til å stille opp på fotograferingen i butikken.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!