Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Dyr nattmat

Brannvesenet måtte nok en gang rykke ut til svidd nattmat. FOTO: Anders Fjellestad (illustrasjon)

Dyr nattmat

En fastboende kvinne i 20-åra må ut med 2.000 kroner etter å ha sovnet fra maten i stekeovnen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.04.2013 kl 14:19

Natt til søndag 3. mars kom kvinnen hjem til hybelen i Nybyen etter å ha vært ute på byen. Hun satte mat i stekeovnen, men sovnet fra maten.

Til slutt ble direktevarslingen utløst, og brannvesenet rykket ut. Først da brannmannskapene ankom stedet, våknet kvinnen. Brannvesenet fikk da fjernet den svidde maten og luftet ut.

Nattmaten skulle vise seg å bli svært dyr for kvinnen. Sysselmannen har ilagt henne et forelegg på 2.000 kroner for brudd på brannvernforskriften for Svalbard. Hun har vedtatt forelegget, skriver Sysselmannen på sine sider.

Dette føyer seg inn i en lang rekke lignende episoder, der berusede personer sovner fra stekeovner og gryter etter å ha kommet hjem fra byen.

Siste nytt i Nyheter

Misfornøyd med veiene

Svalbard Maxi Taxi prøver så langt det lar seg gjøre å unngå turer ut til Bjørndalen. Daglig leder Rune Moen er alt annet enn fornøyd med veiene i Longyearbyen.

Vil styrke barnevern

Leder i familie- og kulturkomiteen, Svein Harberg, mener barnevernet bør styrkes slik at det blir et kompetansemiljø.

Færre småbarn

Fra 157 til 98 småbarn på tre år.

Barnebok om viktig tema

Forsker Geir Wing Gabrielsen ved Norsk polarinstitutt har sammen med forfatter Kirsti Blom lansert en barnebok som tar for seg problematikken rundt plastsøppel i havet.

Positive fastlandselever

I år er det seks skoleelever fra fastlandet som går på Longyearbyen skole. Ordningen bidrar til å styrke skoletilbudet i Longyearbyen.

Forberedt på det verste

Kystverket og Sysselmannen gjennomførte tirsdag og onsdag en stor oljevernøvelse for å teste hvordan de sammen skal håndtere en skipsulykke på Svalbard.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!