Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Dødsfall i Longyearbyen

En 23 år gammel mann bosatt i Longyearbyen ble funnet død mandag formiddag. Overbetjent Olav Tombre hos Sysselmannen sier at det er et tragisk dødsfall og at ingenting tyder på annet enn selvdrap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Ifølge Tombre blir det i tilfeller som dette gjennomført ordinær politietterforskning med åstedsbefaring og avhør av de som sist har hatt kontakt med mannen.

Offentlig omtalt
Så langt i år har det vært tre selvdrap på Svalbard, et i Ny-Ålesund og to i Longyearbyen, hvorav det ene ble begått av en tilreisende.
– Vi ligger noe over landsgjennomsnittet, men så er vi heller ikke noe gjennomsnittssamfunn, sier overbetjent Tombre.
Han tror ikke at utviklingen når det gjelder selvdrap går i negativ retning, men at det mer handler om at det er først de senere år at slike tragiske saker blir offentlig omtalt.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!