Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Cowboyene vender tilbake

 

Cowboyene vender tilbake

Det er ikke bare sola som glimter til i mars. CC Cowboys satser på å gjøre det samme under Solfestuka.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2011 kl 07:00

Det er duket for et aldri så lite gjensyn med Fredrikstad-rockerne i CC Cowboys. Gruppa var i Longyearbyen i mars 2007, da de spilte inn livealbumet «På Svalbard uten strøm» på Huset.

Bekreftet i går

Nå kommer Magnus Grønneberg og resten av bandet tilbake til byen og holder konsert på kulturhuset under Solfestuka fredag 9. mars. Den endelige bekreftelsen kom i går. Det er kulturkonsulent Roger Zahl Ødegård i Longyearbyen lokalstyre, svært fornøyd med.

– Vi er veldig fornøyde med å få dem til Solfestuka, og vi tror musikken deres treffer et bredt publikum, sier Zahl Ødegård.

Ny plate

De fleste har vel sunget på en låtene deres på diverse vorspiel og fester opp gjennom årene. Blant klassikerne til CC Cowboys er låter som «Harry», «Tigergutt» og «Vill, vakker og våt». I sommer slapp bandet sitt niende album, «Innriss».

Vinterens solfestuke foregår mellom 4. og 10. mars. 8. mars er soldagen hvor solas tilbakekomst markeres på den gamle sykehustrappa. Det detaljerte programmet blir klart etter nyttår. 

Siste nytt i Nyheter

Nominert til ærespris for arbeidet under skredet

Sysselmannsførstebetjent Trond Olsen ledet redningsarbeidet.

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!