Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Branntilløp i boligbygg

Det var tilløp til brann i et leilighetsbygg i Longyearbyen sentrum grytidlig lørdag morgen. FOTO: Line Nagell Ylvisåker (illustrasjon)

Branntilløp i boligbygg

Grytidlig lørdag morgen rykket Sysselmannen og brannvesenet ut til et branntilløp i Longyearbyen sentrum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.04.2013 kl 15:05

Meldingen om brannen kom klokka 04.30 natt til lørdag. Ifølge sysselmannsførstebetjent Arild Lyssand, skulle en person lage seg mat på komfyren.

Tidligere har det vært en rekke hendelser der folk skal lage seg mat etter en bytur, og deretter sovner fra stekeplater og ovner. Dette er ikke årsaken i dette tilfellet, understreker Lyssand.

– Det kan være snakk om en teknisk feil på komfyren. Vi skal få en elektriker til å se på den, og personen sovnet ikke fra matlagingen, sier sysselmannsførstebetjenten.

Hendelsen skjedde i et boligbygg i Longyearbyen sentrum. Ingen ble skadet, og det ble kun små, materielle skader som følge av branntilløpet.

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Lang kamp for lærlingplass

I januar var Vårin Storø fortvilet over ikke å få lærlingplass i Longyearbyen. Nå jubler 18-åringen etter at Svalbard Hotell har tatt grep.

Onsdagsfly fra oktober

Fra 19. oktober starter SAS opp kveldsfly på onsdager.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!