Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Branntilløp i boligbygg

Det var tilløp til brann i et leilighetsbygg i Longyearbyen sentrum grytidlig lørdag morgen. FOTO: Line Nagell Ylvisåker (illustrasjon)

Branntilløp i boligbygg

Grytidlig lørdag morgen rykket Sysselmannen og brannvesenet ut til et branntilløp i Longyearbyen sentrum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.04.2013 kl 15:05

Meldingen om brannen kom klokka 04.30 natt til lørdag. Ifølge sysselmannsførstebetjent Arild Lyssand, skulle en person lage seg mat på komfyren.

Tidligere har det vært en rekke hendelser der folk skal lage seg mat etter en bytur, og deretter sovner fra stekeplater og ovner. Dette er ikke årsaken i dette tilfellet, understreker Lyssand.

– Det kan være snakk om en teknisk feil på komfyren. Vi skal få en elektriker til å se på den, og personen sovnet ikke fra matlagingen, sier sysselmannsførstebetjenten.

Hendelsen skjedde i et boligbygg i Longyearbyen sentrum. Ingen ble skadet, og det ble kun små, materielle skader som følge av branntilløpet.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!