Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Brann på Sjøskrenten

Vikarierende brannmester Alf-Morten Pedersen under slukningsarbeidet i Russerhytta på Sjøskrenten. FOTO: Birger Amundsen

Brann på Sjøskrenten

Det brøt ut brann i Russerhytta på Sjøskrenten tirsdag ettermiddag. Ingen personer var til stede i hytta og brannen ble raskt slokket.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Brannen ble automatisk varslet til brannvakta ved 16.30-tida. Brannmester Alf-Morten Pedersen sier at hytta ville brent ned om brannvesenet ikke hadde kommet til så raskt. Hytta brukes av russerne i Barentsburg under besøk i Longyearbyen.

Teknisk feil
Sysselmannen har, ifølge vakthavende Jarle Odland, en mistanke om at brannen kan ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.
– Vi etterforsker denne saken videre, sier Odland.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!