Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Bluesfesten er i gang

Super Chikan skapte god stemning på Kroa torsdag kveld. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Bluesfesten er i gang

Multikunstneren James «Super Chikan» Johnson åpnet ballet på Kroa da årets bluesfestival gikk av stabelen torsdag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Årets Dark Season Blues ble sparket i gang over hele Longyearbyen samtidig, med konserter på Kroa, Svalbar og Barentz Pub. På Kroa var det Super Chikan, Rita Engedalen og hennes band Backbone, og Billy Gibson som stod for musikken. På Svalbar spilte Bedrock Bluesband og Little Jenny & The Blue Beans, og på Barentz Pub kunne folk høre Monika Nordli med band og Blackbirds.

Les også: Bluesprogrammet er klart

Tett program
Bluesfestivalen fortsetter helt til søndag, og det blir flere muligheter til å høre alle artistene. Super Chikan og Rita Engedalen holder intimkonsert på Spitsbergen Hotel, Funken, fredag kveld, der en treretters middag inngår i billetten. Også de lokale musikerne i Blaamyra Bluegrass og Howlin' Huskies skal i aksjon fredag kveld, på henholdsvis Barentz Pub og Svalbar. Lørdag er den store finalen på Huset, der de fleste artistene på festivalen skal opptre. Søndag rundes festivalen av med konsert i kirken og jam session på Barentz Pub litt senere på kvelden.

Se hele programmet her!

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!