Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Avsparket ble rekord

Trine Krystad er svært fornøyd med oppmøtet. FOTO: Christopher Engås

Avsparket ble rekord

De ivrigste var med på 16 treningstimer – på tre dager.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.01.2015 kl 17:00

Som vanlig ble det en hesblesende start på det nye året for Polar Puls. Tre innleide instruktører viste deltagerne hvordan de skulle ta seg ut i timer ved navn power step, soma move, styrkestrikk, bokwa, 21 minute body, zumba, run fun og cardio party, for å nevne noe.

– Ved oppsummering ser vi at 83 personer har deltatt i en eller flere av timene. Til sammen gjennomførte disse 465 enkelttimer, som blir et gjennomsnitt på 5,6 timer per person. De ivrigste var med på 16 treningstimer. Det er meget bra, skryter en entusiastisk Polar Puls-leder Trine Krystad i Polarpuls.

Både antallet deltagere og snittet for gjennomførte timer er rekord for Polar Puls. Krystad er selvsagt fornøyd med gjennomføringen, og aller mest fornøyd med at de lokale sprekingene er tilført ny kunnskap gjennom en workshop som var en del av festivalen.

– Vi er elleve stykker som har fått faglig påfyll, og alt vi gjør i Polar Puls er med tanke på at vi skal ha en varig verdi. Når instruktørene nå er reist, skal vi nyttiggjøre oss den nye kunnskapen i våre treningsøkter utover året, sier Krystad.

Polar Puls vurderer nå å arrangere en såkalt boot camp i juni, slik de gjorde med suksess i fjor.

Nøkkelord

Se bildet større

Deltakerne tøyer ut etter endt økt. 83 deltok da Polar Puls markerte sesongstart. FOTO: Christopher Engås

Siste nytt i Nyheter

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Ja til mat, nja til parkering

Blandede følelser blant lokalpolitikerne til Rema-etablering.

Rema 1000 vil bygge nytt

På byens største parkeringsplass.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!