Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Avsparket ble rekord

Trine Krystad er svært fornøyd med oppmøtet. FOTO: Christopher Engås

Avsparket ble rekord

De ivrigste var med på 16 treningstimer – på tre dager.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.01.2015 kl 17:00

Som vanlig ble det en hesblesende start på det nye året for Polar Puls. Tre innleide instruktører viste deltagerne hvordan de skulle ta seg ut i timer ved navn power step, soma move, styrkestrikk, bokwa, 21 minute body, zumba, run fun og cardio party, for å nevne noe.

– Ved oppsummering ser vi at 83 personer har deltatt i en eller flere av timene. Til sammen gjennomførte disse 465 enkelttimer, som blir et gjennomsnitt på 5,6 timer per person. De ivrigste var med på 16 treningstimer. Det er meget bra, skryter en entusiastisk Polar Puls-leder Trine Krystad i Polarpuls.

Både antallet deltagere og snittet for gjennomførte timer er rekord for Polar Puls. Krystad er selvsagt fornøyd med gjennomføringen, og aller mest fornøyd med at de lokale sprekingene er tilført ny kunnskap gjennom en workshop som var en del av festivalen.

– Vi er elleve stykker som har fått faglig påfyll, og alt vi gjør i Polar Puls er med tanke på at vi skal ha en varig verdi. Når instruktørene nå er reist, skal vi nyttiggjøre oss den nye kunnskapen i våre treningsøkter utover året, sier Krystad.

Polar Puls vurderer nå å arrangere en såkalt boot camp i juni, slik de gjorde med suksess i fjor.

Nøkkelord

Se bildet større

Deltakerne tøyer ut etter endt økt. 83 deltok da Polar Puls markerte sesongstart. FOTO: Christopher Engås

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!