Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Årets MIX-butikk

Daglig leder for Isbjørnbutikken, Gry Sneltvedt (nummer to fra venstre) sammen med DDE-vokalist Bjarne Brøndbo, MIX-direktør Elisabeth Hurleen og Janne Vaage, som er koordinator for kampanje i MIX. FOTO: MIX

Årets MIX-butikk

Isbjørnbutikken er kåret til årets MIX-butikk 2009.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.02.2010 kl 13:03

– Vi er veldig glade for å få en sånn pris. Det var overveldende å bli nominert, og da vi vant fikk jeg nesten sjokk, sier daglig leder i Isbjørnbutikken, Gry Sneltvedt. 

Prisen ble delt ut i Lillestrøm i forrige uke og består av en plakett og en sjekk på 10.000 kroner. 

– Pengene skal brukes på innredning. Vi skal evaluere hva som fungerer og om det er noe som ikke fungerer og gjøre eventuelle justeringer etter hvert, sier Sneltvedt. 

Stor kjede

MIX-kjeden har rundt 400 butikker over hele Norge. Isbjørnbutikken var nominert sammen med åtte-ti andre, og av dem igjen ble tre valgt ut og stemt over, før Isbjørnbutikken gikk av med seieren. I kriteriene heter det at den som får prisen skal være et «forbilledlig eksempel på en godt drevet butikk som profilerer MIX på en utmerket måte. Det legges stor vekt på at butikken lojalt støtter opp om kjeden bl.a. ved å gjennomføre kampanjer og markedsaktiviteter. Videre skal butikkens vilje til å investere i nye konsepter tas med i vurderingen».

Flink til å organisere

– Juryen har lagt mye vekt på det spesielle ved Longyearbyen og vareleveransene opp dit. Det håndterer Gry på en utrolig god måte, og hun har også løst nyetableringen på senteret veldig godt og er flink til å organisere, sier driftsleder i MIX region nord, Sveing Soleng. 

Han legger til at prisen henger veldig høyt. 

– Det er en av de gjeveste prisene vi har, sier han. 

Nye lokaler

Isbjørnbutikken flyttet i fjor inn i nye lokaler i Lompensenteret. Kiosken har det siste året hatt en vekst i omsetningen på 700.000 kroner fra året før, noe som tilsvarer over 15 prosent.

– Det var vi helt avhengige av når vi skulle flytte inn i lokaler som er nesten dobbelt så store. Vi har fått større vareutvalg i butikken, som softis og hamburger. I tillegg ligger vi mer sentralt, noe jeg vil tro trekker flere folk, sier Sneltvedt. 

Siste nytt i Nyheter

Leteaksjonen er avsluttet

Sysselmannen fikk melding om skred nederst i Longyearbreen kl. 13.53. Etter noen timers søk i skredet ble leteaksjonen avsluttet.

Lørdag var Sysselmannen i Bolterdalen for å kontrollere skutere og skuterkjøring.

Skredøvelse søndag

Tidlig søndag ettermiddag skal den årlige skredøvelsen gå av stabelen i nærområdet til Longyearbyen.

 
En merkedag for frøhvelvet

Frøporsjonene som ble hentet ut fra frøhvelvet i 2015, etter at genbanken i Aleppo i Syria ble ødelagt, kommer tilbake for ny sikkerhetsoppbevaring.

Nordpol-flyene vil tilbake

Til tross for fjorårets trussel om flynekt, ønsker russerne å fly til Barneo via Longyearbyen også i vår. Nå er de i dialog med luftfartsmyndighetene.

Krigshelten skal ikke glemmes

Kaptein Trond Vigtel ofret sitt liv for Svalbards frihet, og lokalbefolkningen ønsket at hans grav ble i Longyearbyen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!