Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Årets MIX-butikk

Daglig leder for Isbjørnbutikken, Gry Sneltvedt (nummer to fra venstre) sammen med DDE-vokalist Bjarne Brøndbo, MIX-direktør Elisabeth Hurleen og Janne Vaage, som er koordinator for kampanje i MIX. FOTO: MIX

Årets MIX-butikk

Isbjørnbutikken er kåret til årets MIX-butikk 2009.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.02.2010 kl 13:03

– Vi er veldig glade for å få en sånn pris. Det var overveldende å bli nominert, og da vi vant fikk jeg nesten sjokk, sier daglig leder i Isbjørnbutikken, Gry Sneltvedt. 

Prisen ble delt ut i Lillestrøm i forrige uke og består av en plakett og en sjekk på 10.000 kroner. 

– Pengene skal brukes på innredning. Vi skal evaluere hva som fungerer og om det er noe som ikke fungerer og gjøre eventuelle justeringer etter hvert, sier Sneltvedt. 

Stor kjede

MIX-kjeden har rundt 400 butikker over hele Norge. Isbjørnbutikken var nominert sammen med åtte-ti andre, og av dem igjen ble tre valgt ut og stemt over, før Isbjørnbutikken gikk av med seieren. I kriteriene heter det at den som får prisen skal være et «forbilledlig eksempel på en godt drevet butikk som profilerer MIX på en utmerket måte. Det legges stor vekt på at butikken lojalt støtter opp om kjeden bl.a. ved å gjennomføre kampanjer og markedsaktiviteter. Videre skal butikkens vilje til å investere i nye konsepter tas med i vurderingen».

Flink til å organisere

– Juryen har lagt mye vekt på det spesielle ved Longyearbyen og vareleveransene opp dit. Det håndterer Gry på en utrolig god måte, og hun har også løst nyetableringen på senteret veldig godt og er flink til å organisere, sier driftsleder i MIX region nord, Sveing Soleng. 

Han legger til at prisen henger veldig høyt. 

– Det er en av de gjeveste prisene vi har, sier han. 

Nye lokaler

Isbjørnbutikken flyttet i fjor inn i nye lokaler i Lompensenteret. Kiosken har det siste året hatt en vekst i omsetningen på 700.000 kroner fra året før, noe som tilsvarer over 15 prosent.

– Det var vi helt avhengige av når vi skulle flytte inn i lokaler som er nesten dobbelt så store. Vi har fått større vareutvalg i butikken, som softis og hamburger. I tillegg ligger vi mer sentralt, noe jeg vil tro trekker flere folk, sier Sneltvedt. 

Siste nytt i Nyheter

Tråler arrestert for ulovlig fiske

Færøysk tråler tatt inn til Longyearbyen i natt.

Stengt vei til frosten kommer

Så lenge det er regn og ustabile masser, blir Vei 300 mellom Huset og Museumsveien stengt.

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!