Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Årets beste lokalavis

Redaktør Birger Amundsen tok imot prisen i Oslo. Her står han sammen med juryen: Bergit Sønstebø Svendseid (t.v.), Johanne Grieg Kippenbroeck, Birger Amundsen, Anne Kari Jacobsen og Frode Rekve. FOTO: Vidar Alfarnes

Årets beste lokalavis

Svalbardposten ble lørdag kveld kåret til årets lokalavis. Prisen ble delt ut på landsmøtet til Landslaget for lokalaviser i Oslo.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2015 kl 16:12

Det var en enstemmig jury som kåret avisen til årets lokalavis for 2010. De begrunner valget med at avisen holder et imponerende høyt journalistisk nivå. Den griper tak i de nyhetene som angår hele lokalsamfunnet på en forbilledlig måte. Avisen fremstår som fri, uavhengig og hardtslående i et lite, tett samfunn. Juryen trekker også fram at rik kildebruk, sikker prioritering av sakene og engasjerte lederartikler bidrar sterkt til å gjøre Svalbardposten til en relevant og viktig lokalavis.

Fornøyd

Redaktør Birger Amundsen var på landsmøtet og mottok prisen lørdag kveld.

– Jeg er lykkelig og fornøyd på vegne av Svalbardposten og de ansatte. Prisen viser at vi gjør en god jobb, sier han.

Landslaget for lokalaviser har over 100 medlemmer. Av disse leverte 51 inn bidrag til konkurransen. Avisene Dalane Tidende og Vest-Telemark Blad fikk hederlig omtale.

Svalbardposten er kåret til årets beste lokalavis flere ganger, senest for ti år siden. Sist avisen fikk hederlig omtale var i 2007.   

Siste nytt i Nyheter

Bolig-krise

Statsbygg mangler boliger til kritisk Svalbard-personell.

Bursdagsfest på Lompen

Arctica fyller 20 år og feirer med ballonger og kake.

Jobber for løsninger

61 leiligheter og hybler er fremdeles evakuert etter skredet tirsdag. Lokalstyret jobber nå med å finne ut hvor folk skal bo, dersom fraflyttingen blir permanent.

 
Husrekke kan bli ekstra sikring

De 13 boenhetene som fremdeles er evakuert, kan bli ekstra sikring fram til mer permanent skredsikring kommer på plass.

Flere får flytte hjem

Etter grundige skredfaglige vurderinger opphever Sysselmannen deler av evakueringen.

Folkemøte skal gi svar

Sysselmann Kjerstin Askholt avventer skredekspertenes vurdering på om det er trygt å la folk flytte tilbake til Lia. Forhåpentligvis kommer svaret på folkemøtet klokken 20 i kveld.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!