Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Appell i 20 minus

Arild Olsen fra Store Norske holder appell foran de frammøtte til markeringen i Longyearbyen sentrum onsdag ettermiddag. FOTO: Christopher Engås

Appell i 20 minus

Tre appeller ble holdt for arbeidsmiljøloven under den politiske streiken i Longyearbyen onsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.01.2015 kl 10:16

I 20 minusgrader og vind møtte over hunde personer opp til den politiske markeringen i sentrum onsdag ettermiddag. De tre hovedorganisasjonene LO, YS og Unio markerte sin mostand mot foreslåtte endringer i arbeidsmiljøloven, gjennom en to timer lang politisk streik.

Appeller ble holdt av hovedtillitsvalgt Arild Olsen i Store Norske, Atle Husby fra Unio lokalt og leder i Svalbard Arbeiderparti, Øyvind Snibsøer.

Nøkkelord

Se bildet større

Atle Husby representerer Unio, og holdt en av tre appeller under den politiske streiken mot foreslåtte endringer i arbeidsmiljøloven. FOTO: Christopher Engås

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!