Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Basecamp nominert til Reiselivsprisen 2016

Daglig leder Steinar Rorgemoen og resten av Basecamp Spitsbergen-laget har grunn til å smile. FOTO: Line Nagell Ylvisåker

Basecamp nominert til Reiselivsprisen 2016

Konkurrerer mot to andre.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.05.2016 kl 15:32

– Det er vi svært fornøyde med. Det er en stor nominasjon, sier Renate Pedersen som er salgssjef i Basecamp Spitsbergen.

Hun og daglig leder Steinar Rorgemoen fikk vite om nominasjonen onsdag. De to andre som er nominert er Høyt og Lavt Aktivitetspark AS og Kristiansand Dyrepark.

– Det er et høyt nivå, om man ser på tidligere vinnere og nominerte. Da må man bli litt stolt av det, sier Rorgemoen.

Innovasjon
Det er Innovasjon Norge som i år deler ut prisen for 8. gang.

«Prisen skal gå til den personen, bedriften eller det nettverket som har introdusert en nyskapende reiselivsopplevelse eller videreutviklet en eksisterende reiselivsopplevelse på en innovativ måte. Opplevelsen skal ha bidratt til reiselivsbedriftens suksess og hatt en positiv innvirkning på Norge som reisemål», står det på deres nettsider.

Viktig bekreftelse
– Nominasjonen er en bekreftelse på at vi har riktig retning på det arbeidet vi har gjort de siste årene. Det er bra for reiselivet på Svalbard at folk får med seg at det skjer noe her, sier Rorgemoen.

Han legger til at reiseliv også får stor plass i forslaget til ny Svalbardmelding, og håper det også gir et stort rom for videre utvikling.

Kan stemme
Vinneren offentliggjøres på Kick-Off Reiseliv i Oslo 8. september. En fagjury vil fordele 70 prosent av stemmene, mens publikum fordeler de resterende 30 prosentene på Visit Norway sine hjemmesider.

Nøkkelord

Siste nytt i Næringsliv

Hjelp til nyskaping

Har du en god idé, ståpåvilje og forretningsteft, er det hjelp å få.

Satser mer på reiseliv

«Nordstjernen» utvider sesongen med toppturer og nordlyssafari.

Starter butikk i Lompen

I november skal Nina Lines og Maren Bekkeheien åpne «Snøstjerna». Den ble født på flyet.

Skaper turisme av vitenskap

Svalbard skal bli en vitenskapsdestinasjon også for turister. Forrige uke fikk to italienere innsikt i frøbankenes betydning.

Bussene og millionene ruller forbi

Hvis ikke North Pole Expedition Museum blir mer brukt de neste årene vurderer eierne, Stefano Poli og Ingunn Løyning, å flytte museet til en større by.

Stor sikringsjobb i vinter

Deler av Funken skal få helt nye ben å stå på. Til sammen 92 peler skal borres ned i permafrosten, den gamle funksjonærmessa skal rustes for framtiden.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!