Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Basecamp nominert til Reiselivsprisen 2016

Daglig leder Steinar Rorgemoen og resten av Basecamp Spitsbergen-laget har grunn til å smile. FOTO: Line Nagell Ylvisåker

Basecamp nominert til Reiselivsprisen 2016

Konkurrerer mot to andre.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.05.2016 kl 15:32

– Det er vi svært fornøyde med. Det er en stor nominasjon, sier Renate Pedersen som er salgssjef i Basecamp Spitsbergen.

Hun og daglig leder Steinar Rorgemoen fikk vite om nominasjonen onsdag. De to andre som er nominert er Høyt og Lavt Aktivitetspark AS og Kristiansand Dyrepark.

– Det er et høyt nivå, om man ser på tidligere vinnere og nominerte. Da må man bli litt stolt av det, sier Rorgemoen.

Innovasjon
Det er Innovasjon Norge som i år deler ut prisen for 8. gang.

«Prisen skal gå til den personen, bedriften eller det nettverket som har introdusert en nyskapende reiselivsopplevelse eller videreutviklet en eksisterende reiselivsopplevelse på en innovativ måte. Opplevelsen skal ha bidratt til reiselivsbedriftens suksess og hatt en positiv innvirkning på Norge som reisemål», står det på deres nettsider.

Viktig bekreftelse
– Nominasjonen er en bekreftelse på at vi har riktig retning på det arbeidet vi har gjort de siste årene. Det er bra for reiselivet på Svalbard at folk får med seg at det skjer noe her, sier Rorgemoen.

Han legger til at reiseliv også får stor plass i forslaget til ny Svalbardmelding, og håper det også gir et stort rom for videre utvikling.

Kan stemme
Vinneren offentliggjøres på Kick-Off Reiseliv i Oslo 8. september. En fagjury vil fordele 70 prosent av stemmene, mens publikum fordeler de resterende 30 prosentene på Visit Norway sine hjemmesider.

Nøkkelord

Siste nytt i Næringsliv

Trøblete nattestenging

Svalbard lufthavn skal få ny belysning og en flatere rullebane. Derfor la de opp til nattestengt flyplass i sommer. Det passer reiselivet dårlig.

Tar nærings­hyttene videre

Miljøvernsjef Knut Fossum mener reiselivsbedriftene har fått god nok tid til å sende inn hyttesøknader.

Dette skal flere turister få se

Gjennom Svea Svalbard AS skal gruvesamfunnet bli en turistdestinasjon. Etter å ha vært skeptisk til det han fryktet var statlig finansiert konkurranse, er reiselivssjefen nå positiv.

På nett med sjokolade

Nå kan sjokoladogram og gavepakninger bestilles på nett og sendes både til fastlandet og lokalt i Longyearbyen.

Reiselivsselskapet for Svea på plass

Gjennom Svea Svalbard AS skal Store Norske og Spitsbergen Travel sammen gjøre Svea til en levende turistdestinasjon.

Klart for hotellbygging på Elvesletta

Byggegjerdet har kommet opp og det er klart for første spadetak for nytt hotell på Elvesletta. Svalbard Adventure Group skal drive hotellet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!