Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Thaifest og discodans

Sist helg hadde Polar Puls treningshelg i Svalbardhallen. Tre dager med styrke, høy puls og fengende rytmer, med discodans som en av treningsformene. Legg merke til de fine kostymene. FOTO: LINE NAGELL YLVISÅKER

Glimt fra uka som gikk:

Thaifest og discodans

Vi serverer her et par bilder fra den siste uka.

Tekst:

Publisert:

Den årlige thaifesten Loy krathong, gikk av stabelen i Unis-kantina sist lørdag. Det var smekkfullt på arrangementet, og byens thaibefolkning bød på mat, dans og folkedrakter fra hjemlandet.

I Svalbardhallen var det også dans, enn av en noe annen sort. Polar Puls holdt nemlig treningshelg, og discodans var en av treningsformene.

Sist helg var det også halloween-fester over store deler av landet, også i Longyearbyen. Puben arrangerte halloween lørdag, mens ungdomsklubben tok festen på fredag.

Se bildet større

For en fullsatt Unis-kantine, bød byens thaibefolkning på nydelig middag, fest og dans lørdag kveld. Loy krathong er en festival som feires hvert år i Thailand, samt deler av Burma og Laos. FOTO: ANDERS FJELLESTAD

Se bildet større

Fredag hadde juniorene halloweenfest på ungdomsklubben. Festen besto av leker som morder i mørket, skrekktunnel, skumle historier, ansiktsmaling og skremmende musikk.
 Alle hadde kledd seg ut i passende fryktinngytende kreasjoner. FOTO: SUPATTRA PANDEE

Siste nytt i Magasin

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Gammel bus tilbake til start

Håvar Fjerdingøy skal tilbake til denne «hængfetta» og Gruve 3 hvor han lærte å krype på nytt i 1982. Kanskje blir han gruvesjef denne gangen.

100-åringens godt bevarte hemmelighet

Ny-Ålesund er mye mer enn verdens nordligste bygd med en tragisk gruveulykke.

Spent trio klar med fersk CD

En fornøyd gjeng er tilbake etter CD-lansering i Oslo. Rundt hundre personer var med på slippfesten av «Det blå loftet» på den brune puben Asylet på Grønland.

Oppdaget «gull» i Sverdrups dagbøker

Og skrev boka «Kongen av Spitsbergen»

Optimister i hviletid

Örjan Bäcklund tar farvel med fjellet etter 2,5 år. På sitt siste skift åpner han busens oppholdsrom for turistene.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!