Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Thaifest og discodans

Sist helg hadde Polar Puls treningshelg i Svalbardhallen. Tre dager med styrke, høy puls og fengende rytmer, med discodans som en av treningsformene. Legg merke til de fine kostymene. FOTO: LINE NAGELL YLVISÅKER

Glimt fra uka som gikk:

Thaifest og discodans

Vi serverer her et par bilder fra den siste uka.

Tekst:

Publisert:

Den årlige thaifesten Loy krathong, gikk av stabelen i Unis-kantina sist lørdag. Det var smekkfullt på arrangementet, og byens thaibefolkning bød på mat, dans og folkedrakter fra hjemlandet.

I Svalbardhallen var det også dans, enn av en noe annen sort. Polar Puls holdt nemlig treningshelg, og discodans var en av treningsformene.

Sist helg var det også halloween-fester over store deler av landet, også i Longyearbyen. Puben arrangerte halloween lørdag, mens ungdomsklubben tok festen på fredag.

Se bildet større

For en fullsatt Unis-kantine, bød byens thaibefolkning på nydelig middag, fest og dans lørdag kveld. Loy krathong er en festival som feires hvert år i Thailand, samt deler av Burma og Laos. FOTO: ANDERS FJELLESTAD

Se bildet større

Fredag hadde juniorene halloweenfest på ungdomsklubben. Festen besto av leker som morder i mørket, skrekktunnel, skumle historier, ansiktsmaling og skremmende musikk.
 Alle hadde kledd seg ut i passende fryktinngytende kreasjoner. FOTO: SUPATTRA PANDEE

Siste nytt i Magasin

Året som gikk

2016 i Arktis, punktvis.

Fortsatt uenig om hvem som kom først

Norge og Russland ikke enige om historien på Svalbard.

Prest og venn midt i katastrofen

Sokneprest Leif Magne Helgesen mistet en av sine gode venner i skredet. Han lot seg selv gå inn i sorgen sammen med hele Longyearby-samfunnet.

Savner den morsomme pappaen

Det er ett år siden Bendik (13), Mali (11) og Rasmus (9) mistet pappaen sin, Atle Husby (42). Når de snakker om ham, kommer det både tårer og latter.

Draumen om Nordpolen

I 1964 var eg med på Bjørn Staib sin nordpolekspedisjon som vart ein fiasko. Nokon av oss andre ville gjera eit nytt forsøk.

Nordpolekspedisjon med Kon-Tiki

Per Johnson var hundekjører på en ekspedisjon sammen med Torstein Raaby som var telegrafist på Kon-Tiki-ferden. Der fikk han høre historier som ikke før er fortalt.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!