Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Strålende avslutning av sol-uken

Hele revygjengen på scenen med en sang om de røde plastboksene for spesialavfall som alle har men som ingen bruker. FOTO: Birger Amundsen

Strålende avslutning av sol-uken

Solfestuken ble avsluttet med Ta Sjansen-arrangement i Hiorthhamn og revy på Huset. Entusiasmen var like stor på begge stedene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.03.2010 kl 09:46

– Og dette utsetter man seg for hvert eneste år, frivillig, utbryter Anne Lise Klungseth Sandvik få minutter før premieren på årets solfestrevy.

Halvannen time senere dundret applausen løs etter at den kvinne- og mannssterke revygjengen hadde avlevert 34 nummer i stort tempo. Knapt noen gang under en solfestrevy har flere aktører vært i sving på scenen samtidig. Og knapt noen gang har så mange sangnummer vært avlevert med mer trøkk.

Unge talenter

I år som i tidligere år er Anne Lise Klungseth Sandvik sentral på alle nivå i det som foregår på scenen, bak scenen – og lenge før noen andre overhodet har ofret revyen en eneste tanke.

At så mange unge talenter hadde fått plass på scenen, er særdeles positivt. Ikke minst med tanke på den dagen de med lengst fartstid ikke orker mer. Men det skjer nok ikke, slik de ter seg på Huset.

Mange i bakken

Ta Sjansen gikk hardt utover buksebaker og selvfølelse. Og aldri tidligere har så mange deltatt eller så mange sett på leken i bakken.

Det var vindstille, ti-tolv kuldegrader og glimt av sol gjennom skydekket. Folk til fots, på ski, med hundespann og på snøskutere la av gårde over mot Hiorthhamn. De fleste for å se på, 60-70 for å delta.

20 farkoster deltok, skjønt betegnelsen farkost neppe er dekkende for alt som seilte nedover bakken denne lørdagen. Enkelte rakk heller ikke fram til mållinja, før de gikk i oppløsning.

Bilder fra Ta Sjansen her.

Bilder fra revyen her.

 

Siste nytt i Magasin

I gang med byens «storstue»

Byens nye bibliotek skal bli blant landets mest moderne når det åpner neste sommer.

Engasjert direktør møtte studentene på Unis

Søndag flyttet den nye Unis-direktøren, Harald Ellingsen til Longyearbyen. Nytt kontor, ny leilighet og en spennende jobb venter.

Overveldende innsats i ryddedugnad

Samlet fire konteinere med søppel på dugnad.

Plukker hvalfangerhistorien ut av kista

En høy, lys, langhåret mann hentes opp og registreres bit for bit. Sommerens nødutgraving sørget for at han får fortelle sin historie.

Aksjonsdugnaden startet med løyperekord

TV-aksjonsstafett i sentrum.

Få ting er gøyere enn en tur med rød brannbil

Brannstasjonen åpnet seg for de minste.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!