Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sang jula inn i rødt

En julerød kirke ble fylt til randen av musikk, barn og julestemning søndag.

Tekst:

Publisert:

Jula er barnas høytid, og det var barna i Polargospel som åpnet julekonserten der de kom gående over kirkegulvet med «God jul til alle store og små».

Tente lys
Det var også barna som sørget for at det tredje adventslyset ble tent, og som sørget for tilhørende bandmusikk. Viktor Mokkelbost, Storm Aunevik, Rasmus Adamiak Husby og Jardar Nilsen Skogseth spilte nemlig «Nå tennes tusen julelys».

Fullt
Det satt minst én person på alle stolene i kirken, og gulvet fylte seg etter hvert opp hovedsakelig av barn. Flere av dem bidro også, som Anniken Berger på piano og Mali Adamiak Husby som sang «Når mørket er som mørkest».

De voksne fikk også rensket stemmen, og Tundradundrene tok til og med nisselua på.

Siste nytt i Magasin

Året som gikk

2016 i Arktis, punktvis.

Fortsatt uenig om hvem som kom først

Norge og Russland ikke enige om historien på Svalbard.

Prest og venn midt i katastrofen

Sokneprest Leif Magne Helgesen mistet en av sine gode venner i skredet. Han lot seg selv gå inn i sorgen sammen med hele Longyearby-samfunnet.

Savner den morsomme pappaen

Det er ett år siden Bendik (13), Mali (11) og Rasmus (9) mistet pappaen sin, Atle Husby (42). Når de snakker om ham, kommer det både tårer og latter.

Draumen om Nordpolen

I 1964 var eg med på Bjørn Staib sin nordpolekspedisjon som vart ein fiasko. Nokon av oss andre ville gjera eit nytt forsøk.

Nordpolekspedisjon med Kon-Tiki

Per Johnson var hundekjører på en ekspedisjon sammen med Torstein Raaby som var telegrafist på Kon-Tiki-ferden. Der fikk han høre historier som ikke før er fortalt.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!