Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Glitrende stjerner

Det var mange flotte innslag på Stjerner i sikte. Thaidansen var ett av dem. FOTO: Line Nagell Ylvisåker

Glitrende stjerner

Stjernene som opptrådte på Polarhotellet tirsdag tok publikum og juryen med storm.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2009 kl 08:00

30 stjerner fordelt på 15 nummer lyste opp Andréesalen på Polarhotellet tirsdag. De sørget for en variert forestilling for de som var kommet for å høre på. Både de som fikk sitteplass og de som sto langs veggene. Arrangementet er nemlig blitt så populært at det nesten ikke ble plass til alle.

Variert

Det var både artister som sang alene og grupper som opptrådte sammen. Tekstene handlet blant annet om rosa helikopter, miljøvern og om teite gutter som mobber. Det var thaidans og koreografi, felespill, pianostykker, et av dem egenkomponert, og rapping.

Rosa helikopter

Juryen, som bestod av Sveinung Lystrup Thesen, Viva Mørk Kvello og sjefen over alle svalbardsjefer, Per Sefland, hadde mange gode ord å si.

– Per dultet borti meg og sa: Jeg vil jammen male helikopteret mitt rosa jeg også, smiler Lystrup Thesen når juryen kom tilbake etter å ha vurdert innslagene.

Positiv tilbakemelding

Om Sysselmannen kommer til å få et rosa helikopter er ikke sikkert. Det som er sikkert er at tirsdagens jury kunne skryte av nydelige danseoppvisninger, ren sang, mørke stemmer, fine kostymer, samkjøring og musik-komponering.

Se bilder fra alle innslagene her!

 

Siste nytt i Magasin

Året som gikk

2016 i Arktis, punktvis.

Fortsatt uenig om hvem som kom først

Norge og Russland ikke enige om historien på Svalbard.

Prest og venn midt i katastrofen

Sokneprest Leif Magne Helgesen mistet en av sine gode venner i skredet. Han lot seg selv gå inn i sorgen sammen med hele Longyearby-samfunnet.

Savner den morsomme pappaen

Det er ett år siden Bendik (13), Mali (11) og Rasmus (9) mistet pappaen sin, Atle Husby (42). Når de snakker om ham, kommer det både tårer og latter.

Draumen om Nordpolen

I 1964 var eg med på Bjørn Staib sin nordpolekspedisjon som vart ein fiasko. Nokon av oss andre ville gjera eit nytt forsøk.

Nordpolekspedisjon med Kon-Tiki

Per Johnson var hundekjører på en ekspedisjon sammen med Torstein Raaby som var telegrafist på Kon-Tiki-ferden. Der fikk han høre historier som ikke før er fortalt.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!