Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Vigdis Hole til minne

Elsket friluftsliv og turer: Vigdis Hole døde 2. februar, 55 år gammel. FOTO: Privat

Vigdis Hole til minne

Minneord.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.02.2014 kl 12:31

For meg var hun ikke bare Plan- og utviklingssjef i Longyearbyen. For meg var hun også ei kjær og god venninne. Ei venninne jeg ble veldig glad i.Våre samtaler gikk ut på alt her i livet, som familie, opplevelser, tanker og følelser som opptok oss der og da. Hun var den perfekte lytter, og med sin stoiske ro kom hun med gode og velmenende råd.

For meg var hun ei sprek og livsglad dame som satte pris på å være sammen med gode venner og nyte livet. Hun var glad i å lage mat og hun ba ofte inn til sammenkomster. Det var sildeparty, fårikål-lag, pinnekjøttmiddager. Alltid var det høy latterfaktor og kjempetrivsel. Og alle de koselige anledningene vi var på Kroa sammen med venner og nøt et godt måltid. Alt vil bli savnet.

Hun elsket friluftsliv og turer, både til fots, på ski og på skuter. Og på turer rundt byen sammen med Casper, hunden hun var så glad i, var hun et dagligdags syn. Hun var min turvenninne som jeg satte utrolig stor pris på. Vi hadde mange fine turer og fine samtaler som nå blir gode minner å ta med seg videre. Vigdis var et godt, varmt og lojalt menneske. Til henne kunne jeg fortelle alt og jeg visste hun var til å stole på, og alltid blid og hjelpsom. Svalbard hadde ikke vært den samme fine opplevelsen for meg hvis ikke hun hadde vært der. Så det var med stor sorg budskapet ble mottatt om at hun hadde sovnet inn den 2. februar 2014. 

Tankene går til Espen og hans familie, til Eirik og Eivind, hennes tre flotte sønner som mistet sin sterke og kjære mamma så altfor tidlig.

Jeg vil takke så mye for at jeg fikk lov å bli kjent med henne, og takke for at jeg fikk være ei Svalbard-venninne blant mange andre. Savnet er stort. 

Fred over hennes minne.

Vigdis Folde
Longyearbyen

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

SuperDARN offisielt åpnet

Den første norske SuperDARN radaren ble offisielt åpnet på Breinosa onsdag 19 oktober. SuperDARN står for Super Dual Auroral Radar Network.

Den tilbakevendende kampen om grunnen i Longyearbyen

SNSK oppfordrer til at vi nå fokuserer på å utvikle Longyearbyen basert på samarbeid, respekt for hverandres roller og utnyttelse av potensialet som finnes hos de sentrale aktørene i samfunnet her oppe.

 Longyearbyen  og cruiseturismen

«I don’t do cruising anymore, I do expeditions», kunne en voksen amerikaner godt kledd for den arktiske sommeren fortelle meg da han kom innom turistinformasjonen i teltet på Bykaia i sommer.

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jenssen svarer på forrige ukes leserinnlegg.

Spurvefugler på avveie

Sjeldne spurvefugler i Longyearbyen ses oftest denne måneden.

Nok et spark nedover

Jensen i sin ombudsmannsrolle velger en ovenfra-og-ned-holdning når han nærmest driver folkeopplysning i Svalbardposten om utlendingers rettigheter.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!