Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Vigdis Hole til minne

Elsket friluftsliv og turer: Vigdis Hole døde 2. februar, 55 år gammel. FOTO: Privat

Vigdis Hole til minne

Minneord.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.02.2014 kl 12:31

For meg var hun ikke bare Plan- og utviklingssjef i Longyearbyen. For meg var hun også ei kjær og god venninne. Ei venninne jeg ble veldig glad i.Våre samtaler gikk ut på alt her i livet, som familie, opplevelser, tanker og følelser som opptok oss der og da. Hun var den perfekte lytter, og med sin stoiske ro kom hun med gode og velmenende råd.

For meg var hun ei sprek og livsglad dame som satte pris på å være sammen med gode venner og nyte livet. Hun var glad i å lage mat og hun ba ofte inn til sammenkomster. Det var sildeparty, fårikål-lag, pinnekjøttmiddager. Alltid var det høy latterfaktor og kjempetrivsel. Og alle de koselige anledningene vi var på Kroa sammen med venner og nøt et godt måltid. Alt vil bli savnet.

Hun elsket friluftsliv og turer, både til fots, på ski og på skuter. Og på turer rundt byen sammen med Casper, hunden hun var så glad i, var hun et dagligdags syn. Hun var min turvenninne som jeg satte utrolig stor pris på. Vi hadde mange fine turer og fine samtaler som nå blir gode minner å ta med seg videre. Vigdis var et godt, varmt og lojalt menneske. Til henne kunne jeg fortelle alt og jeg visste hun var til å stole på, og alltid blid og hjelpsom. Svalbard hadde ikke vært den samme fine opplevelsen for meg hvis ikke hun hadde vært der. Så det var med stor sorg budskapet ble mottatt om at hun hadde sovnet inn den 2. februar 2014. 

Tankene går til Espen og hans familie, til Eirik og Eivind, hennes tre flotte sønner som mistet sin sterke og kjære mamma så altfor tidlig.

Jeg vil takke så mye for at jeg fikk lov å bli kjent med henne, og takke for at jeg fikk være ei Svalbard-venninne blant mange andre. Savnet er stort. 

Fred over hennes minne.

Vigdis Folde
Longyearbyen

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

Hallvard Holm gjør rett i å kritisere  - men det er god kvalitet på guidene

Ronny Brunvoll kommer Hallvard Holm i møte i kritikken av turistguidene i Longyearbyen, men hevder allikevel at kvaliteten jevnt over er god. Turistnæringen arbeider kontinuerlig med god opplæring av sine ansatte.

UNIKT, TRYGT OG  SKAPENDE - FOR ANDRE ENN LOKALSTYRE SELV ?

Leserinnlegg: Lokalstyres avslag av søknad om bygging av flytebrygge på Hotellneset, hemmer næringsutviklingen.

Else Christie  Kielland – Kunstner i mellomkrigstidens Svalbard

Leserinnlegg: Else Christie Kielland hadde flere kunstneropphold i Longyearbyen på 30-tallet. Hun ønsket seg stadig tilbake til øya hvor hun hentet inspirasjon til sin kunst.

Longyearbyen  – et historieløst samfunn

Leserinnlegg: Hallvard Holm oppfordrer turistnæringen til grundigere opplæring av guidene på øya.

Retten til å dø på Svalbard

Leserinnlegg: Leif Magne Helgesen knuser noen av mytene som eksisterer om livet på Svalbard.

Møte i Arktisk forening

Leserbrev: Søndag 16. oktober inviterte Arktisk forening til ei markering i forbindelse med at Store Norske er 100 år.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!