Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Usmakelig gallup

Usmakelig gallup

Tekst:

Publisert:

Må si at jeg nesten ble provosert da jeg hørte om Svalbardpostens gallup som gikk på om Longyearbyen lokalstyres ansatte fortjener julebord i år! Forsøker Svalbardposten å antyde at alle som tar vare på våre barn i barnehagene og skolen hver dag ikke har gjort seg fortjent til et julebord?

Det er greit å ha et fokus på pengebruk og budsjetter, men dette minner mer om et billig forsøk på å ødelegge gleden de 200 LL-ansatte har ved å en gang i året møtes til god mat og hygge.
Dette var ingen morsom eller interessant gallup, den var usmakelig og ondskapsfull.

Ved én anledning i fjor erfarte jeg selv at Svalbardposten var uinteressert i å gjøre allmennheten oppmerksom på en viktig gladsak fra LL. Men den ble dessverre avvist. Jeg lurer noen ganger på om man ønsker å drive god journalistikk, eller bare sverte LL?
Jeg liker Svalbardposten og koser meg en times tid med hver utgivelse. Jeg hadde ikke orket å lese avisa om det ikke fantes et snev av kritisk journalistikk. Men det finnes en grense her, og det er ikke kritisk journalistikk, men smålighet når man forsøker å påføre dårlig samvittighet til dem som tar vare på våre barn, jobber for å gi oss lys og varme, et utmerket kulturtilbud, samt alle i administrasjonen.

PS: Leserinnlegget som var postet i Svalbardposten nummer 46 og forfattet av representanter for Utdanningsforbundet, fagforbundet, Delta, El & It, NITO, Econa og Musikernes fellesorganisasjon vedrørende den nevnte gallupen, var bra, men de kunne kanskje ha spart seg antydninger om urimelige lønnsvilkår for andre arbeidstagere i Longyearbyen. Det er sjelden et sympatisk trekk å svare på noe smålig, med å være smålig selv.

Arnt Vegar Jensen
Longyearbyen

Siste nytt i Leserinnlegg

Den blå time

Vi er inne i den fagreste tiden på året, men også den farligste. Det er viktig at vi ser hverandre og bryr oss slik at ingen isolerer seg og blir værende i mørket

Sverdrupbyen i brann

En kommentar til bildet av brenning av Sverdrupbyen (Historisk bilde, Svalbardposten 3. utgave, 20.01.2017).

Isbjørnens hegemoni

Berit Våtvik om Longyearbyens fremtid.

 
Svalbard kan bli starten på et nytt norsk energieventyr

Thorium-basert kjernekraft i kompakt småskala utførelse, er et alternativ som bør utredes for å dekke et fremtidig behov for kraft og varme på Svalbard.

Reisemålsutvikling i et grønt perspektiv

Visit Svalbard og medlemsbedriftene tar «grønn omstilling» på alvor, skriver reiselivssjef Ronny Brunvoll i dette innlegget.

Spitsbergen Travel blir til Hurtigruten Svalbard

Fra 1. januar 2017 endret Spitsbergen Travel navn til Hurtigruten Svalbard.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!