Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Usmakelig gallup

Usmakelig gallup

Tekst:

Publisert:

Må si at jeg nesten ble provosert da jeg hørte om Svalbardpostens gallup som gikk på om Longyearbyen lokalstyres ansatte fortjener julebord i år! Forsøker Svalbardposten å antyde at alle som tar vare på våre barn i barnehagene og skolen hver dag ikke har gjort seg fortjent til et julebord?

Det er greit å ha et fokus på pengebruk og budsjetter, men dette minner mer om et billig forsøk på å ødelegge gleden de 200 LL-ansatte har ved å en gang i året møtes til god mat og hygge.
Dette var ingen morsom eller interessant gallup, den var usmakelig og ondskapsfull.

Ved én anledning i fjor erfarte jeg selv at Svalbardposten var uinteressert i å gjøre allmennheten oppmerksom på en viktig gladsak fra LL. Men den ble dessverre avvist. Jeg lurer noen ganger på om man ønsker å drive god journalistikk, eller bare sverte LL?
Jeg liker Svalbardposten og koser meg en times tid med hver utgivelse. Jeg hadde ikke orket å lese avisa om det ikke fantes et snev av kritisk journalistikk. Men det finnes en grense her, og det er ikke kritisk journalistikk, men smålighet når man forsøker å påføre dårlig samvittighet til dem som tar vare på våre barn, jobber for å gi oss lys og varme, et utmerket kulturtilbud, samt alle i administrasjonen.

PS: Leserinnlegget som var postet i Svalbardposten nummer 46 og forfattet av representanter for Utdanningsforbundet, fagforbundet, Delta, El & It, NITO, Econa og Musikernes fellesorganisasjon vedrørende den nevnte gallupen, var bra, men de kunne kanskje ha spart seg antydninger om urimelige lønnsvilkår for andre arbeidstagere i Longyearbyen. Det er sjelden et sympatisk trekk å svare på noe smålig, med å være smålig selv.

Arnt Vegar Jensen
Longyearbyen

Siste nytt i Leserinnlegg

Hallvard Holm gjør rett i å kritisere  - men det er god kvalitet på guidene

Ronny Brunvoll kommer Hallvard Holm i møte i kritikken av turistguidene i Longyearbyen, men hevder allikevel at kvaliteten jevnt over er god. Turistnæringen arbeider kontinuerlig med god opplæring av sine ansatte.

UNIKT, TRYGT OG  SKAPENDE - FOR ANDRE ENN LOKALSTYRE SELV ?

Leserinnlegg: Lokalstyres avslag av søknad om bygging av flytebrygge på Hotellneset, hemmer næringsutviklingen.

Else Christie  Kielland – Kunstner i mellomkrigstidens Svalbard

Leserinnlegg: Else Christie Kielland hadde flere kunstneropphold i Longyearbyen på 30-tallet. Hun ønsket seg stadig tilbake til øya hvor hun hentet inspirasjon til sin kunst.

Longyearbyen  – et historieløst samfunn

Leserinnlegg: Hallvard Holm oppfordrer turistnæringen til grundigere opplæring av guidene på øya.

Retten til å dø på Svalbard

Leserinnlegg: Leif Magne Helgesen knuser noen av mytene som eksisterer om livet på Svalbard.

Møte i Arktisk forening

Leserbrev: Søndag 16. oktober inviterte Arktisk forening til ei markering i forbindelse med at Store Norske er 100 år.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!