Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Trappers Trail

Fra starten av Trappers Trail 2015. Arrangøren takker alle som har bidratt og deltatt. FOTO: Christopher Engås

Trappers Trail

Trappers Trail 2015 takker alle hunder, hundekjørere, frivillige og sponsorer/samarbeidspartnere for støtte og bidrag til TT2015.

Tekst:

Publisert:

I forkant av løpet ble det gjort en vurdering om løpet skulle gå som planlagt på grunn av kennelhosteproblematikken i byen, men i samråd med Mattilsynet ble løpet bestemt avholdt ettersom mange av de påmeldte lagene kunne stille.
21 lag var forberedt på å stille løpshelgen – forutsatt at hundene holdt seg friske eller var kommet over kennelhosten. Lørdag 11.april startet 16 spann/skikjørere med til sammen 86 hunder ut fra Longyearbyen.
Søndag 12. april fullførte 13 spann og skikjørere (med 62 hunder) årets Trappers Trail, etter at 3 lag valgte å bryte på sjekkpunkt Bikkjebu/Kapp Laila. 4 av de 13 spannene som fullførte tok ut en hund på sjekkpunkt Kapp Laila.

Alle hunder som deltok i Trappers Trail fikk grundig veterinærsjekk ved start og målgang begge dager – og det er på bakgrunn av disse sjekkene at disse kjørerne valgte å bryte løpet eller ta ut en hund.

Samtlige hunder som fullførte løpet var ved god helse i følge veterinær Astrid V. Vikaune.
 
Komiteen melder om at løpet forløp uten problemer og om gode forhold i løypa. 
Det var nydelig vær begge dager og hyggelig samvær for deltakere, frivillige og publikummere på Longyearbyen Hundeklubbs hytte Bikkjebu og på bankett/premieutdeling på Gruvelageret søndag kveld.
Trappers Trail fikk en fantastisk oppslutning fra til sammen over to hundre publikummere som heiet deltakerne frem i startområdet og på Fritthamn lørdag, samt i Fardalen og ved målgang Huset søndag.
 
Takk til alle bidragsytere og sponsorer til Trappers Trail 2015.
 
TT2015 komiteen

Siste nytt i Leserinnlegg

Er det virkelig skadelig å ikke være fysisk aktiv?

Delplan for idrett og fysisk aktivitet, 2013 – 2023 (Planforslag 2013, Longyearbyen lokalstyre). Dokumentet inneholder en hel del fornuftige planer. Men blir disse planene omsatt til handling? Eller er det velmente ambisjoner uten praktiske tiltak?

Fremmed fugl

«Det var ingen god mottagelse den fikk, flyktningen, som kom til Svalbard etter en lang ferd mot nord.»

De første flyvningene til Longyearbyen

Passasjerfly til Svalbard på 1960-tallet: Flymeteorologiske forutsetninger.

Store Norske - samfunnsbygger og kulturbærer i 100 år

Store Norske jubilerer i år. Mye har skjedd siden Store Norske overtok gruveselskapet til J. M. Longyear.

«Uklarheter om hvem som eventuelt skulle ha sikret Lia ved skredforebygginger eller ha organisert overvåking og varsling av skredfare kan tyde på at ingen instans så langt har vært rettslig garantist med derav følgende plikter».

En reise mot Ultima Thule

Som et Ultima Thule ligger de der med sine hemmeligheter og myter.Vi snakker om brefrontene – bortenfor grensen av den kjente verden.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!