Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Til Ap

 

Leserinnlegg:

Til Ap

"Lurer på hvem av dem som tok den med i programmet."

Tekst:

Publisert:

Jeg vant konkurransen om naturstiløype i vår i reiselivskonkurransen til videregående. Det er jo litt morsomt at Arbeiderpartiet har stjålet ideen min og skrevet den i programmet sitt. Det går egentlig helt greit fordi de er BEST! Og jeg ønsker gjerne at det vil bli en natursti eller kulturløype i Longyearbyen. Lurer på hvem av dem som tok den med i programmet, men det er i alle fall morsomt. Takk!

Siste nytt i Leserinnlegg

SuperDARN offisielt åpnet

Den første norske SuperDARN radaren ble offisielt åpnet på Breinosa onsdag 19 oktober. SuperDARN står for Super Dual Auroral Radar Network.

Den tilbakevendende kampen om grunnen i Longyearbyen

SNSK oppfordrer til at vi nå fokuserer på å utvikle Longyearbyen basert på samarbeid, respekt for hverandres roller og utnyttelse av potensialet som finnes hos de sentrale aktørene i samfunnet her oppe.

 Longyearbyen  og cruiseturismen

«I don’t do cruising anymore, I do expeditions», kunne en voksen amerikaner godt kledd for den arktiske sommeren fortelle meg da han kom innom turistinformasjonen i teltet på Bykaia i sommer.

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jenssen svarer på forrige ukes leserinnlegg.

Spurvefugler på avveie

Sjeldne spurvefugler i Longyearbyen ses oftest denne måneden.

Nok et spark nedover

Jensen i sin ombudsmannsrolle velger en ovenfra-og-ned-holdning når han nærmest driver folkeopplysning i Svalbardposten om utlendingers rettigheter.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!